November 4, 20204 yr Tata Baka Prase Nenad Ilić se nešto šegači na račun mera u apoteci na fejsu a meni loše da ga pitam šta će on uopšte tamo.
November 4, 20204 yr Author 16 minutes ago, ToniAdams said: hehe, spcovid19, vreme je da osnujemo sektu, ko je sa mnom poruke u inbokst prijaviću se ja brt, al da me postaviš za šefa u eparhiji bačkoj i da nam garantuješ teritorijalnu ekspanziju na frušku goru po liniji erdevik-divoš-ležimir-vrdnik-čortanovci-beška evo ruke? Edited November 4, 20204 yr by omiljeni
November 4, 20204 yr ja se uvek pitam kad prestaje gospodova ekskluziva, a kad preuzima rfzo sent from bubamoto
November 4, 20204 yr I Joanikije pozitivan. Sad kad krene panika medju svima koji su bili na sahrani... Edited November 4, 20204 yr by mraki
November 4, 20204 yr Dobar im je PR i za Amfilohija i za Joanikija i za Irineja ista priča da je stanje stabilno, da se sjajno osećaju, Amfilohije je čak recitivao Puškina.
November 4, 20204 yr 13 minutes ago, omiljeni said: Neko kašlje na 0:17 a bogami dosta lepo i rucaju, ne dekoncentrise ih nekrolog.
November 5, 20204 yr Ako mu je stanje stabilno, sto je hospitalizovan? Za njega je sigurno predvidjen apartman. Ta, nece valjda pop sa obicnim narodom u sobu?