Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

Jel Saruman bio na Đedovoj sahrani? 

• Replies 3k
  • Views 358.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

naravno

ako i ovaj rikne, najebali smo

hehe, spcovid19, vreme je da osnujemo sektu, ko je sa mnom poruke u inbokst

Grigorije iskusno kulira u nemackoj :thumbsup:

Tata Baka Prase Nenad Ilić se nešto šegači na račun mera u apoteci na fejsu a meni loše da ga pitam šta će on uopšte tamo.

3 minutes ago, Tsai said:

Grigorije iskusno kulira u nemackoj :thumbsup:

E jbg :/

• Author
16 minutes ago, ToniAdams said:

hehe, spcovid19, vreme je da osnujemo sektu, ko je sa mnom poruke u inbokst

prijaviću se ja brt, al da me postaviš za šefa u eparhiji bačkoj i da nam garantuješ teritorijalnu ekspanziju na frušku goru po liniji erdevik-divoš-ležimir-vrdnik-čortanovci-beška

evo ruke?

Edited by omiljeni

ja se uvek pitam kad prestaje gospodova ekskluziva, a kad preuzima rfzo :unsure:

sent from bubamoto

I Joanikije pozitivan.

Sad kad krene panika medju svima koji su bili na sahrani...

Edited by mraki

• Author
25 minutes ago, napadaj said:

Neko kašlje na 0:17

Dobar im je PR i za Amfilohija i za Joanikija i za Irineja ista priča da je stanje stabilno, da se sjajno osećaju, Amfilohije je čak recitivao Puškina.

13 minutes ago, omiljeni said:

Neko kašlje na 0:17

a bogami dosta lepo i rucaju, ne dekoncentrise ih nekrolog.

Ako mu je stanje stabilno, sto je hospitalizovan? Za njega je sigurno predvidjen apartman. Ta, nece valjda pop sa obicnim narodom u sobu?

Background Picker
Customize Layout