Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

Ja sam ubeđen da se matori prestavio, ali da ovima ovo treba zbog... Pa nečeg, samo ne znam šta je to nešto, a da nije klasična nekrofilija...

• Replies 3k
  • Views 358.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

treba da se pripremi protokol. i, ring za tuču za mesto prvog popa u srba.

Poglavaru SPC korona virus, sa kojim se bori više od dve nedelje, udario je na pluća, srce i druge organe, ostavljajući ozbiljna oštećenja zbog kojih je on danas, a posle lavovske borbe za dah, upao u komu. Samo sekund pre nego što je zatvorio oči i izgubio svest, kako svedoče lekari, patrijarh se prekrstio.

alo

Edited by djordje geprat

Mislite da Psiha nece nagaziti neko sto nije sacuvao patrijarha? Cuj mene deku, patrijarha. Najvazniji saradnik kog je izgubio, nije zezanje. 

Potvrđeno i zvanično za Irineja, ode.

Edited by Boycie

Zvanicno je Vučić na Instagramu objavio :cry:

Već vidim vesti

VUCIC U SOKU: umro patrijarh

Ali da prvo zvončica objavi na instaramo, kakav cirkus

Treba iskoristiti svaku priliku za marketing. Bednici

Ma očigledno je umro juče, nego eto trust mozgova odlučio da je ovo jutro idealno za plasiranje, juče bila vježba, danas Krizni štab

9 minutes ago, James Marshall said:

Ma očigledno je umro juče, nego eto trust mozgova odlučio da je ovo jutro idealno za plasiranje, juče bila vježba, danas Krizni štab

niiiiiije juceee, jel vrhovni respirator vucic sinoc detaljno na tv-u izvestio da je patrijarh intubiran i da ga sad premestaju sa jedne na drugu stranu radi drenaze i jos neke strucne pojedinosti,

jbt kakav film mi zivimo

Umro je još juče. Osobu koja je meni to rekla znam odlično, a ona je lično poznavala Irineja i videla se sa njim više puta poslednjih godina. Nemam nikakvog razloga da sumnjam u istinitost te informacije.

ma naravno da je umro juče, nego im je trebao ovaj igrokaz iz njima znanih razloga

5 minutes ago, Ayatollah said:

Umro je još juče. Osobu koja je meni to rekla znam odlično, a ona je lično poznavala Irineja i videla se sa njim više puta poslednjih godina. Nemam nikakvog razloga da sumnjam u istinitost te informacije.

Kako ti je zena?

• Popular Post
2 minutes ago, Milosh76 said:

Kako ti je zena?

Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

Background Picker
Customize Layout