November 19, 20204 yr Ja sam ubeđen da se matori prestavio, ali da ovima ovo treba zbog... Pa nečeg, samo ne znam šta je to nešto, a da nije klasična nekrofilija...
November 19, 20204 yr treba da se pripremi protokol. i, ring za tuču za mesto prvog popa u srba. Poglavaru SPC korona virus, sa kojim se bori više od dve nedelje, udario je na pluća, srce i druge organe, ostavljajući ozbiljna oštećenja zbog kojih je on danas, a posle lavovske borbe za dah, upao u komu. Samo sekund pre nego što je zatvorio oči i izgubio svest, kako svedoče lekari, patrijarh se prekrstio. alo Edited November 19, 20204 yr by djordje geprat
November 19, 20204 yr Mislite da Psiha nece nagaziti neko sto nije sacuvao patrijarha? Cuj mene deku, patrijarha. Najvazniji saradnik kog je izgubio, nije zezanje.
November 20, 20204 yr Ma očigledno je umro juče, nego eto trust mozgova odlučio da je ovo jutro idealno za plasiranje, juče bila vježba, danas Krizni štab
November 20, 20204 yr 9 minutes ago, James Marshall said: Ma očigledno je umro juče, nego eto trust mozgova odlučio da je ovo jutro idealno za plasiranje, juče bila vježba, danas Krizni štab niiiiiije juceee, jel vrhovni respirator vucic sinoc detaljno na tv-u izvestio da je patrijarh intubiran i da ga sad premestaju sa jedne na drugu stranu radi drenaze i jos neke strucne pojedinosti, jbt kakav film mi zivimo
November 20, 20204 yr Umro je još juče. Osobu koja je meni to rekla znam odlično, a ona je lično poznavala Irineja i videla se sa njim više puta poslednjih godina. Nemam nikakvog razloga da sumnjam u istinitost te informacije.
November 20, 20204 yr ma naravno da je umro juče, nego im je trebao ovaj igrokaz iz njima znanih razloga
November 20, 20204 yr 5 minutes ago, Ayatollah said: Umro je još juče. Osobu koja je meni to rekla znam odlično, a ona je lično poznavala Irineja i videla se sa njim više puta poslednjih godina. Nemam nikakvog razloga da sumnjam u istinitost te informacije. Kako ti je zena?
November 20, 20204 yr Popular Post 2 minutes ago, Milosh76 said: Kako ti je zena? Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...