JakeBlues Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 Ima li ko iskustva sa ovim kineskim "shiatsu" masažerima za vrat, ramena itd. što su ima po oglasima za oko 2000 din? Valja li to čemu za te pare? 4 rotirajuce glave, tri brzine, nekoliko modova rada, neki imaju i IC grejanje, neki nemaju... U suštini nalik na ovo:
kud u maglu Simoviću Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 ja ću tako nešto da uzmem za roditelje, ovaj mi je prvi pik https://www.tehnomanija.rs/lepota-i-zdravlje/masazeri/beurer-pojas-za-masazu-mg-148.html javljam utiske. nešto čisto sumnjam da je od prevelike koristi, malo placebo, malo to njegovo drndanje i može da pripomogne
JakeBlues Posted January 29, 2020 Author Posted January 29, 2020 Gledao sam i te firmirane, i primetih da ovi no-name kinezi vrlo liče na njih kao su (kinezi) neretko veće nazivne snage. Recimo ovaj koji si linkovao je 12W, a no-name NAVODNO celih 30W. Da, znam, svi se sećamo kineskih zvučnika za kompjutere veličine pakle cigareta od 100W po kanalu... ali se isporučuje adapter od 12V i 2.5A uz njih pa možda nisu ni toliko daleko od tih 30W.
kud u maglu Simoviću Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 ja sam se jednom opekao sa tim čajniz kopijama, pa ne bih opet da eksperimentišem. plus što nije za mene
James Marshall Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 Ja sam probao 2 komada Neki švapski od 140 evra koji zaista jebe kevu, snažan, a opet mekan, zbilja opaka priča (probao na Sajmu, neki likovi iz NS su distribuirali, ali nema više te marke kod nas), ovaj kineski je ok kao prva pomoć, malo grijanja, malo drndanja, ali može se zaustaviti ako se baš nalegne na njega (znači teško za donja leđa da se može koristiti) a te glave su prilično tvrde.
JakeBlues Posted January 29, 2020 Author Posted January 29, 2020 OK hvala puno mi znači ta info da su im masažne glave tvrde i da nisu previše snažni. To onda nije to. Koji je bio taj nemački brand koji su probao, možda ga ima na nemačkom Amazonu?
James Marshall Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 (edited) E, mislim da ima. Sad ću ti reći. Edit: našao. Donnerberg. Edited January 29, 2020 by James Marshall
kud u maglu Simoviću Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 uh ti su dobri, al su 200 i kusur
Ravanelli Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 (edited) E imam ja jedan vrhunski da vam prodam. Tacnije moja tetka. Sano Plus Apollo. Malo presao, napravicemo cenu. Ona je valjda dala 300e, al dacemo za dosta manje Btw ima i neku masaznu prostirku sto mozes da legnes na nju ili je stavis u fotelju pa te masira. Ista marka, al to je nesto skuplje Edited January 29, 2020 by Ravanelli
Jumanji Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 Imam ovaj nemacki 2,5 godine, zapravo uzela babi, ona te joj tesko, te je mnogo drnda, pa uzeli matorci, pa se oni nesto femkali i ja se iznerviram, tako zavrsio kod mene, vala za te pare ima da me drnda svaki dan. Odlicna stvar.
kipo Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 On 29.1.2020. at 19:27, JakeBlues said: Ima li ko iskustva sa ovim kineskim "shiatsu" masažerima za vrat, ramena itd. što su ima po oglasima za oko 2000 din? Valja li to čemu za te pare? 4 rotirajuce glave, tri brzine, nekoliko modova rada, neki imaju i IC grejanje, neki nemaju... U suštini nalik na ovo: Jesi pazario ovaj naposletku? Ili neki drugi za preporuku? Treba mi za gornji dio ledja, ramena, vrat..
JakeBlues Posted September 24, 2020 Author Posted September 24, 2020 Na kraju sam dobio na pozajmicu neki kineski koji je izgledao ubedljivo i nije bio jedan od onih kung-fu-drastic-plastic modela, koristio par puta i video da mi nesto ne radi posao (makar ne kako sam ja mislio da ce da radi). Pa sam na kraju batalio.
askeladden Posted October 13, 2020 Posted October 13, 2020 (edited) Nabacio sam Expain masazer za koleno.Ima ugradjen TENS u sebi i evo leskarim i radim tretman strujom.Kao da sam kod fizio u Srbiji.Ima i grejanje. https://www.ebay.co.uk/itm/173466431171 Mnogo ubava stvar.Ima i app,tako da sve stelujem preko fona. Edited October 13, 2020 by askeladden
Recommended Posts