Jump to content
IGNORED

Coronavirus Covid-19 - opšta tema

Skyhighatrist

Recommended Posts

Posted

Jbg videlo se to jos letos naravno nikad nisi siguran jer nista nije 100%..

Nego dajte razloge opadanja za Amerike i Teksase jer me jedan americki ali nas antivakser ubedjuje da je virus prevara posto konkretno u Teksasu brojke padaju dok tamo niko ne nosi maske, vakcina nije mandatorna itede...

Posted

Jadna deca sa ovakvim roditeljima, kao na maskenbal strašila pre par dana došle glupe budale "prerušene" u najstrašniju sramotu 20. veka...

Vide ali ne razumeju da se neki normalni(ji) ljudi počinju ovako osećati usred njih usranih

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted
13 hours ago, mlatko said:

Jadna deca sa ovakvim roditeljima, kao na maskenbal strašila pre par dana došle glupe budale "prerušene" u najstrašniju sramotu 20. veka...

Vide ali ne razumeju da se neki normalni(ji) ljudi počinju ovako osećati usred njih usranih

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

ja bih to pravac neki od logora. nekih mesec dana. bez ciklona b, krematorijuma...samo ishrana, tretman, uslovi zivota kao u nekom ausvicu, mathausenu i slicnim logorima

• +1 3
Posted

Stižu nešto detaljniji podaci o novoj britanskoj podvarijanti delte, dobre vesti su da vakcine otprilike isto deluju na nju kao i na prvobitnu deltu, kao i da se u Britaniji dosta sporo, ali ipak neumitno širi.

• +1 1
Posted

ucestvujemo na sajmu uvoznih roba u sangaju - CIIE

mora vakcina i test svaka 48 sata, tako da sam se ove nedelje vec dva puta testirao i moracu jos minimum dva puta. srecom veoma brzo sve rade i nije preskupo. u pekingu sam platio 7 eura, u sangaju 8. 

wU9ksoW.jpg

P5TUk0A.jpg

ako se pojave zarazeni u sangaju bice problem vratiti se u peking, ali mora se raditi

• +1 2
Posted

15.5K novozarazenih danas u PL

Bice veselo sledecih par nedelja

Posted

Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus, WHO Director-General, 28.10.2021:

The pandemic persists in large part because inequitable access to tools persists. 80 times more tests and 30 times more vaccines have been administered in high-income countries than low-income countries. If the 6.8 billion vaccine doses administered globally so far had been distributed equitably we would have reached our 40% target in every country by now.

As it is, health workers and vulnerable people in low and middle-income countries remain unprotected. Oxygen isn't getting to those who need it and a lack of testing is leaving many countries blind to how the virus is circulating and the world blind to emerging variants.

https://www.who.int/multi-media/details/who-press-conference-on-coronavirus-disease-(covid-19)---28-october-2021

Posted

Disciplina iz SFRJ otišla u drugu krajnost po raspadu zemlje.