Friend Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Jbg videlo se to jos letos naravno nikad nisi siguran jer nista nije 100%.. Nego dajte razloge opadanja za Amerike i Teksase jer me jedan americki ali nas antivakser ubedjuje da je virus prevara posto konkretno u Teksasu brojke padaju dok tamo niko ne nosi maske, vakcina nije mandatorna itede...
mlatko Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Jadna deca sa ovakvim roditeljima, kao na maskenbal strašila pre par dana došle glupe budale "prerušene" u najstrašniju sramotu 20. veka...Vide ali ne razumeju da se neki normalni(ji) ljudi počinju ovako osećati usred njih usranihInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Ros Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 13 hours ago, mlatko said: Jadna deca sa ovakvim roditeljima, kao na maskenbal strašila pre par dana došle glupe budale "prerušene" u najstrašniju sramotu 20. veka... Vide ali ne razumeju da se neki normalni(ji) ljudi počinju ovako osećati usred njih usranih Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk ja bih to pravac neki od logora. nekih mesec dana. bez ciklona b, krematorijuma...samo ishrana, tretman, uslovi zivota kao u nekom ausvicu, mathausenu i slicnim logorima 3
vememah Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 https://ourworldindata.org/explorers/coronavirus-data-explorer?zoomToSelection=true&facet=none&pickerSort=asc&pickerMetric=location&Metric=Confirmed+cases&Interval=7-day+rolling+average&Relative+to+Population=true&Align+outbreaks=false&country=Africa~South+America~Asia~North+America~Europe~Oceania
vememah Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 Stižu nešto detaljniji podaci o novoj britanskoj podvarijanti delte, dobre vesti su da vakcine otprilike isto deluju na nju kao i na prvobitnu deltu, kao i da se u Britaniji dosta sporo, ali ipak neumitno širi. 1
banecare1 Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 ucestvujemo na sajmu uvoznih roba u sangaju - CIIE mora vakcina i test svaka 48 sata, tako da sam se ove nedelje vec dva puta testirao i moracu jos minimum dva puta. srecom veoma brzo sve rade i nije preskupo. u pekingu sam platio 7 eura, u sangaju 8. ako se pojave zarazeni u sangaju bice problem vratiti se u peking, ali mora se raditi 2
Zis Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 (edited) Hrvatska rekordnih 6310 novozaraženih, 44% testiranih pozitivno Edited November 4, 2021 by Zis
Have_Fun Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 15.5K novozarazenih danas u PL Bice veselo sledecih par nedelja
vememah Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus, WHO Director-General, 28.10.2021: Quote The pandemic persists in large part because inequitable access to tools persists. 80 times more tests and 30 times more vaccines have been administered in high-income countries than low-income countries. If the 6.8 billion vaccine doses administered globally so far had been distributed equitably we would have reached our 40% target in every country by now. As it is, health workers and vulnerable people in low and middle-income countries remain unprotected. Oxygen isn't getting to those who need it and a lack of testing is leaving many countries blind to how the virus is circulating and the world blind to emerging variants. https://www.who.int/multi-media/details/who-press-conference-on-coronavirus-disease-(covid-19)---28-october-2021
sasha Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 https://www.blic.rs/vesti/svet/odobrena-pilula-protiv-kovida-prva-zemlja-na-svetu-dala-zeleno-svetlo-za-antivirusni/yw2lgml Velika Britanija je postala prva zemlja u svetu koja je odobrila pilulu protiv kovida, nakon što su tamošnje zdravstvene vlasti odobrile ovaj lek za kućnu upotrebu
ronin Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 https://www.index.hr/vijesti/clanak/danas-imamo-6310-novih-slucajeva-testirano-je-preko-14-tisuca-ljudi-umrle-32-osobe/2315670.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d Ovi nas prestigoše jebote...
Milošica Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Disciplina iz SFRJ otišla u drugu krajnost po raspadu zemlje.
Recommended Posts