Jump to content
IGNORED

Coronavirus Covid-19 - opšta tema

Skyhighatrist

Recommended Posts

Posted
55 minutes ago, Jumanji said:

UUPS!

Greška 404: Stranica nije pronađena

Nešto se dogodilo! Trenutno ne možemo da pronađemo stranicu koju trazite ili stranica ne postoji.

Posted

Шта ово значи? Очигледно да неће бити скроз скроз скроз без плата, јер и по српским законима суспендованом припада део зараде док траје суспензија. Мислим, није нека посебна репресија ако француски антиваксер лекар седи кући и прима пола плате.

:fantom:

Suspendovani radnici biće uskraćeni za primanje plata i mogućnost dolaska na posao, ali nijedan medicinski radnik, po odluci Vrhovnog suda, ne sme biti otpušten.

Posted
15 hours ago, I*m with the pilots said:

Ovo nije novo, STIKO je jos krajem juna ili pocetkom jula poceo preporucivati? A za dojilje je maltene od starta bilo preporuke? Ili sam ja pomesala stvari uz moju doktorku ginekologa.

koliko sam ja razumeo zvanicna preporuka je od 10.09.

Posted (edited)

@bracaТако каже Н1, тј  не каже експлицитно, али у тој реченици стоји "ускраћени за плате", а пошто је ФР социјална држава, мени то личи на "ускраћени за целу, пуну плату"... Али волео бих да грешим, тј. заслужују одузимање пуне плате и пребацивање на социјалну помоћ. 

Edited by Duhovnost, ljubav i med
Posted

Valjda se ovo neće obiti francuskim vlastima o glavu u vidu nedostatka medicinskog osoblja kad krene jači talas.

Posted

U koju zemlju pobeci od budala?

Gde je najpametniji plebs i najbolja organizacija, pitam za druga :fantom:

Posted (edited)
2 minutes ago, Friend said:

U koju zemlju pobeci od budala?

Gde je najpametniji plebs i najbolja organizacija, pitam za druga :fantom:

Belorusija. Tako mi kaze drug antivakser. Sto u Belorusiji ne padaju po ulici kaze, a nemaju ni mere ni vakcinisane. Pametnom dosta :fantom:

Edited by de Sisti
Posted

Severna Koreja ?  Em nema kovida, em raj na zemlji, pitaj noskicha... 

Salu na stranu, Juzna Koreja se koliko znam dobro drzi.  

Posted (edited)

bar nekoliko severnijih drzava je vec na 80-90% vakcinisanih odraslih. to je sasvim prihvatljivo, rekla bih.

edit: nema veze sa bracinim postom, nisam mislila na koreju :D

Edited by Aleksija
Posted
36 minutes ago, Duhovnost, ljubav i med said:

@bracaТако каже Н1, тј  не каже експлицитно, али у тој реченици стоји "ускраћени за плате", а пошто је ФР социјална држава, мени то личи на "ускраћени за целу, пуну плату"... Али волео бих да грешим, тј. заслужују одузимање пуне плате и пребацивање на социјалну помоћ. 

Nema plate, 0, nista.  Zasluzuju kurac da izbiju oci, debili neotesani. 

• +1 2
  • Tužno 1
Posted (edited)

U tu brojku (koje je kako se meni cini prenaduvana) racunaju sve koji rade u tom sektoru. 

u bolnicama postotak vakcinisanih je visi od 90% (najnizi na jugu, oko 92% a najveci na sjeveru, vise od 98%, syto naravno ne znaci da "sto juznije to tuznije" jer Juzne EU drzave imaju najveci postotak vakcinisanih). Najvise antivax ima u starackim domovima (a i tu je postotak vakcinacije visok, oko 88%).

edit: sada sam trazio i postotci za bolnice je izgleda manji (oko 90%) iako niko nije jos siguran (ove cifre koje sam citirao sam cuo na radiju jutros)

Edited by borris_