September 15, 20213 yr 55 minutes ago, Jumanji said: Quote UUPS! Greška 404: Stranica nije pronađena Nešto se dogodilo! Trenutno ne možemo da pronađemo stranicu koju trazite ili stranica ne postoji.
September 15, 20213 yr Ima ovde https://rs.n1info.com/svet/francuska-suspendije-300-000-nevakcinisanih-zdravstvenih-radnika/
September 15, 20213 yr Шта ово значи? Очигледно да неће бити скроз скроз скроз без плата, јер и по српским законима суспендованом припада део зараде док траје суспензија. Мислим, није нека посебна репресија ако француски антиваксер лекар седи кући и прима пола плате. Suspendovani radnici biće uskraćeni za primanje plata i mogućnost dolaska na posao, ali nijedan medicinski radnik, po odluci Vrhovnog suda, ne sme biti otpušten.
September 15, 20213 yr 15 hours ago, I*m with the pilots said: Ovo nije novo, STIKO je jos krajem juna ili pocetkom jula poceo preporucivati? A za dojilje je maltene od starta bilo preporuke? Ili sam ja pomesala stvari uz moju doktorku ginekologa. koliko sam ja razumeo zvanicna preporuka je od 10.09.
September 15, 20213 yr @bracaТако каже Н1, тј не каже експлицитно, али у тој реченици стоји "ускраћени за плате", а пошто је ФР социјална држава, мени то личи на "ускраћени за целу, пуну плату"... Али волео бих да грешим, тј. заслужују одузимање пуне плате и пребацивање на социјалну помоћ. Edited September 15, 20213 yr by Duhovnost, ljubav i med
September 15, 20213 yr Valjda se ovo neće obiti francuskim vlastima o glavu u vidu nedostatka medicinskog osoblja kad krene jači talas.
September 15, 20213 yr U koju zemlju pobeci od budala? Gde je najpametniji plebs i najbolja organizacija, pitam za druga
September 15, 20213 yr 2 minutes ago, Friend said: U koju zemlju pobeci od budala? Gde je najpametniji plebs i najbolja organizacija, pitam za druga Belorusija. Tako mi kaze drug antivakser. Sto u Belorusiji ne padaju po ulici kaze, a nemaju ni mere ni vakcinisane. Pametnom dosta Edited September 15, 20213 yr by de Sisti
September 15, 20213 yr Severna Koreja ? Em nema kovida, em raj na zemlji, pitaj noskicha... Salu na stranu, Juzna Koreja se koliko znam dobro drzi.
September 15, 20213 yr bar nekoliko severnijih drzava je vec na 80-90% vakcinisanih odraslih. to je sasvim prihvatljivo, rekla bih. edit: nema veze sa bracinim postom, nisam mislila na koreju Edited September 15, 20213 yr by Aleksija
September 15, 20213 yr 36 minutes ago, Duhovnost, ljubav i med said: @bracaТако каже Н1, тј не каже експлицитно, али у тој реченици стоји "ускраћени за плате", а пошто је ФР социјална држава, мени то личи на "ускраћени за целу, пуну плату"... Али волео бих да грешим, тј. заслужују одузимање пуне плате и пребацивање на социјалну помоћ. Nema plate, 0, nista. Zasluzuju kurac da izbiju oci, debili neotesani.
September 15, 20213 yr U tu brojku (koje je kako se meni cini prenaduvana) racunaju sve koji rade u tom sektoru. u bolnicama postotak vakcinisanih je visi od 90% (najnizi na jugu, oko 92% a najveci na sjeveru, vise od 98%, syto naravno ne znaci da "sto juznije to tuznije" jer Juzne EU drzave imaju najveci postotak vakcinisanih). Najvise antivax ima u starackim domovima (a i tu je postotak vakcinacije visok, oko 88%). edit: sada sam trazio i postotci za bolnice je izgleda manji (oko 90%) iako niko nije jos siguran (ove cifre koje sam citirao sam cuo na radiju jutros) Edited September 15, 20213 yr by borris_