gone fishing Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Dobro to je procureo izvestaj koji je bio samo za potusove oci 2 spijunske organizacije naginju ka prirodnom poreklu virusa, sa slepog misa na neku zivotinju (za kojom kinezi bezuspesno tragaju vise od 18 meseci) pa sa nje na coveka - a jedna spijunska organizacija naginje ka laboratorijskom poreklu virusa Tako da bajdenara posle njega nije nista pametniji
papapavle Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 7 hours ago, Indy said: da kuriramo vesti. (Proverio sam, nema srpskijeg izraza za kuriranje Možda "da budemo kustosi"?
Indy Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 (edited) 16 minutes ago, papapavle said: Možda "da budemo kustosi"? Jeste... kustosi kuriraju. Glupo zvuci, ali nisam ja izmislio. https://wiso.rs/2021/04/15/sta-je-kuriranje-sadrzaja-i-kako-doprinosi-digitalnom-marketingu/ EDIT. "Kuriranje sadržaja je proces pronalaženja, organizovanja, kontekstualizovanja i deljenja relevanthih, visoko kvalitetnih sadržaja vašoj publici. " A to je otprilike ono sto radimo ovde, mislim, onda kad se potrudimo malo. Edited August 29, 2021 by Indy
Moonwalker Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 (edited) 31 minutes ago, Roger Sanchez said: Fucked around Found out Koji po redu? Od tih sa radija/TV treci u poslednjih mesec dana da sam ja registrovala. Citam negde jedan juce umro, 30 godina, ogroman covek, vodja protesta za «slobodu». Troje male dece, zena u drugom stanju sa cetvrtim. Bar je njoj dozvolio da nosi masku. Evo ovaj: https://m.huffpost.com/us/entry/us_612aca58e4b02be25b5c9d26 Ja sam prvo mislila konceptualni «umetnici», ali ovo ozbiljni ludaci i za najblizu okolinu. 19 minutes ago, Lezilebovich said: Klepton u borbi protiv vskcina i mera Ko sisa kokain i alkohol, vakcine su problem. Sjajan muzicar i velika budala. Edited August 29, 2021 by Moonwalker
iDemo Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 6 hours ago, gone fishing said: Dobro to je procureo izvestaj koji je bio samo za potusove oci Mislim da je pisalo da je skinuta klasifikacija (deklasifikovan?) sa nekih delova - sto svakako nije isto sto i "procureo" al' dobro - nekome deklasifikovan - nekome procureo - necemo sad da se drzimo terminologije k'o pijan plota, ne?
Caligula Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Sjajan tekst o koroni, uticaju na drustvo, anksioznosti, poricanju i jos ponecemu https://przekroj.pl/en/society/i-collect-signs-of-the-end-aleksandra-pezda?utm_source=facebook&utm_medium=post&fbclid=IwAR1LqP7Fw7JKBNNu4WUFLRW-pddtFeOAu2OCXvMmrOq6WkGBV8QT5ZqPhmk
Spooky Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 (edited) Nismo odreagovali da u Australiji korona divlja i da su odustali od potpune kontrole do 0 slučajeva. https://www.economist.com/asia/2021/08/28/australia-is-ending-its-zero-covid-strategy Već je par puta vođena diskusija gde su neki zapomagali zašto ne idemo na 0 slučajeva, a ja sa tvrdio da je to nama nemoguće jer jedina zemlja kojoj je to uspelo je Kina. A australija i Novi Zeland su samo zahvaljujući svojoj fizičkoj izolovanosti uspeli da spreče prodor zabranom putovanja i strogim karantinima. Ali eto, dovoljan je bio propust i da pukne takva strategija. Mislim, svaka čast što su i ovoliko držali bedem, ali sramota sto su vakcinaciju zapostavili verovatno misleći da im se ne žuri. Čini mi se da je slično i u Japanu. P.S. Držanje ulaznih ograničenja ima i tamniju stranu priče jer sam čitao i razdvojenim porodicama i gledao prilog žene koja nije dobila dozvolu da privremeno napusti Japan radi sahrane majke, a kako je na radnoj dozvoli bez takvog odobrenja ne može da se vrati... Edited August 29, 2021 by Spooky
Tsai Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 10 hours ago, Lezilebovich said: Klepton u borbi protiv vskcina i mera Ovaj rad
Indy Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 (edited) 2 hours ago, Spooky said: Ali eto, dovoljan je bio propust i da pukne takva strategija. To se prevashodno (i skoro samo) odnosi na Sidnej sa okolinom. EDIT. Da, i strategija je odlicno radila dugo vremena - dok se nije pojavila delta. Edited August 29, 2021 by Indy
gone fishing Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 a za sve je kriv jedan taxista koji je prevozio posadu aviona od aerodroma do hotela, od njih se zarazio i kasnije sejao virus po drugim mušterijama
Indy Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 Quote UK prime sinister Boris Johnson this week has been reported to say it’s OK if 1000 people die from COVID every week. No action will be taken to prevent it. ...link 1
NiZdr Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 Руси у јулу оборили рекорд из децембра. Quote Смертность среди россиян, заболевших коронавирусом, в июле 2021 года достигла 50 421 человек, свидетельствуют данные Росстата. Это максимальный показатель смертей за месяц, предыдущий антирекорд был установлен в декабре 2020 года — 45 331 человек. Основной причиной смерти коронавирус в июле стал для 44 128 россиян (87,5% от общего числа умерших с COVID-19), сообщил Росстат. Инфекция была диагностирована, но смерть вызвали другие причины у 6 293 человек (12,5%). https://news.mail.ru/incident/47694251/
msv Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 (The Jerusalem Post) New COVID variant detected in South Africa, most mutated variant so far
Recommended Posts