duda Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 12 minutes ago, Sammael said: Korelacija broja zaraženih, hospitalizacija i smrtnih slučajeva nije više linearna kao što je bila, koliko sam gledao i ovo što @vememah kači i koliko sam pratio strane vesti. pa nije u zemljema sa visokim procentom vakcinisanih mi nismo u tom društvu 1
Sammael Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 1 minute ago, dùda said: pa nije u zemljema sa visokim procentom vakcinisanih mi nismo u tom društvu Naše brojeve uopšte ni ne gledam pošto svi znamo da nemaju veze s mozgom.
vememah Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 (edited) Jeste i dalje manje-više linearna (uz kašnjenje) kao što je bila, koeficijent zavisi od udela vakcinisanih i od sveprisutnosti virusa. Evo grafikona za Floridu, koja ima nešto manje od 50% potpuno vakcinisanih i u kojoj guverner DeSantis sprečava sprovođenje bilo kakvih smislenih epidemioloških mera. Novozaraženi po danima u poslednjih 300 dana (7-dnevni pokretni prosek): Trenutno hospitalizovani u poslednjih 300 dana: Umrli po danima u poslednjih 300 dana (7-dnevni pokretni prosek): https://newsnodes.com/us_state/FL Edited August 8, 2021 by vememah
čekmeže Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 10 hours ago, Alfa said: Kakve ladne glave...Vec godinu i po zivim ko u zatvoru, bez maske sam jedino kod kuce, vakcinisala se, onda procitam da je 7 vakcinisanih umrlo od koronstine od kolumbijskog soja. To je samo tvoj izbor...a pročitaj vest do kraja pa ćeš videti da su to bili ljudi u 80im i 90im, vest bi bila da su preživeli. 2
vememah Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 crash cart = kolica s opremom i lekovima za reanimaciju
vememah Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 (edited) Ovo iznad je lekarka iz Fort Loderdejla u Floridi, a ovo sad je lekar iz Majamija: https://www.facebook.com/roger.spitzer/posts/4347141415332092?__cft__[0]=AZVVKjcBK0VLTpPP_Ts4cE9HiKC9wI7S3NFfUyA9KXNkFl0ygEJGC0LeDKvXyUmhaY8VsNHPqB1p9JtLtb_flH8zAJAiMPRKZoF-JIm8116TramyNNr2csW3LBfm8QXEVVE&__tn__=%2CO%2CP-R Edited August 8, 2021 by vememah
black mirror Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 On 7.8.2021. at 21:38, dùda said: Ja samo ovaj forum pratim a glede™ korone. Vememahovo praćenje mi je sasvim dovoljno. I nikada za svo ovo vreme nisam prepoznala nikakav panik mod. Šta je vama ljudi ? +1 vememah je definitivno mvp ovog foruma 1
Indy Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 3 hours ago, vememah said: crash cart = kolica s opremom i lekovima za reanimaciju "even hours" U Sidneju je bilo par slucajeva, u kratkom periodu (u okviru jedne iste nedelje), ljudi su toliko brzo umrli da su umrli kod svoje kuce... Nisu ni stigli do kovid bolnice. I to jedan momak od 27 godina, fizicki radnik i amaterski fudbaler, slika zdravlja... I par starijih. 2
Moracikus Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 Sta se desava sa juznoafrickim sojem? Bio je super stvar da se maze AZN govnima al od pojave ugrusaka niko ni da pisne. Vracamo se na fabricka podesavnja. Kao sto je S. Gilbert jos u maju 2020 rekla vakcina ce samo smanjiti smrtnost tj transformisati Cov19 u obicnu prehladu. Mudre glave Oksforda su jedini posteno odradili istrazivanje, mjerili asimtomaticne i testirali razlicite intervale. Svi ostali ukljucujuci i AZ su koristili fine metode da povecaju brojke i dali laznu nadu da je imunitet krda moguc. AZ je istu vakcinu u US nastelila za interval od 4 nedjelje sa 60 na 76%.
Moracikus Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 Island 90% vakcinisanih Fajzerom i nikad vece brojke. Naravno sve blazi ili asimtomaticni slucajevi i bez mrtvih. Imunitet krda nije moguc sa postojecim vakcinama. I vrapci na grani ukapirali.
Indy Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 Island ima 69% potpuno vakcinisanih (Iceland Review), ali nebitno. Glavni cilj vakcina bio je da se smanje hospitalizacije, sto se i desilo. 4
Have_Fun Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 (edited) Poljska danas 64! (u 11h im izlaze rezultati svakog dana, a racunaju se od 11h prethodnog dana) Edited August 9, 2021 by Have_Fun
Recommended Posts