Jump to content

Coronavirus Covid-19 - opšta tema

Featured Replies

7PmnF1J.jpeg

U francuskoj, Macron je u ponedeljak najavio skoro pa obaveznu vakcinaciju za sve.

Obavezna ce biti za medicinsko osoblje i sve one koji rade u medicinskim ustanovama. Ako ne budu imali obadvije doze do septmbra, nce moci da rade i nece biti placeni.

Za ostalu populaciju, uvodi se sanitarni pasos (za sve >12 godina) koji mora da se pokaze svugdje (restorani, kina, koncerti, molovi itd). PCR tesovi vise nece biti besplatni (osim za one sa simptomima).

Od tada 3 miliona novih rdv za vakcinaciju je rezervisano.

nema vise pcr testiranja u cilju vikend partijanja :happy:

Meni nije jasna potreba da se vakcinišu preležali, kada evo još studija koja govore o dugotrajnosti zaštite kod vćine. Naravno da oni koji su preležali, a hoće da se vakcinišu treba da im bude omogućeno, ali je vređanje zdrave pameti da se ide na obavezu. 

Edited by Jozef K.

Njima je ovdje potrebna jedna doza umjesto dvije.

To već ima mnogo više smisla. U smislu bustera odnosno podsećanja organizma. Meni je koji imam problema sa imunim reakcijama, realno frka da ga testiram, a pogotovo ne dva puta, a imam antitela.

Hrvati kukaju, Dalmacija usred sezone požutela na mapi ECDC-a.

xAyMooG.png

Edited by vememah

Sve vesti iz poslednja 24 časa:

FVyyTiy.png

2EcYvxO.png

2 hours ago, vememah said:

Hrvati kukaju, Dalmacija usred sezone požutela na mapi ECDC-a.

xAyMooG.png

Kada gledas kartu, morao je neko donjet taj virus hrvatima. Ili su holandjani sve zarazili putujuci ili ova kafta mora imati malo vise narandzastog i crvenog.

A šta fali Englezima?

Englezi su zarazili Portugal i Spaniju.

rusija :ph34r:

A gle nas :isuse:

Sve đuture.

Mi i Turci, kontrola protoka informacija na max.