nisam ja Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 ti si beše menjao pumpu? čuvaj se, šta pametnije da kažem.
Malkmus Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 Quote U Italiji su potvrđeni prvi slučajevi obolelih od novog koronavirusa, zbog čega će Rim proglasiti vanrednu situaciju u zemlji u trajanju od 6 meseci. Italijanski premijer Đuzepe Konte je kasno sinoć saopštio da je dvoje kineskih turista, koji se nalaze u poseti Italiji, zaraženo virusom. Objavljeno je i da su svi letovi između Kine i Italije obustavljeni do daljeg. Ovi Vuhanci koji su nam u poseti valjda odlaze za vikend. Dakle, ako ih neko locira, sve fino i kulturno. --) (u sebi) i onda diskretno
đorđe geprat Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 maločas čuh nakog amerikanca, izjava za neku TV a preneo N1. otprilike: žao mi je svih žrtava virusa i svih teškoća koje su se stvorile. ova situacija će dovesti do smanjenja investicija u kini a povećanje investicija ovde u USA. jebi ga, dok nekom ne smrkne, drugom ne svane.
vememah Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 (edited) Situacija u poređenju sa SARS-om: zaraznost veća, stopa smrtnosti manja. Edited January 31, 2020 by vememah
Dzudi Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 10 hours ago, Malkmus said: Ovi Vuhanci koji su nam u poseti valjda odlaze za vikend. Dakle, ako ih neko locira, sve fino i kulturno. --) (u sebi) i onda diskretno Ja sutra moram do grada. Mislila sam da se danas vraćaju. Kod nas su u karantinu neki bračni par Kineza i nekoliko naših ljudi koji su se vratili u Srbiju. A gde je taj karantin, da li su ih vozili do Infektivne klinike ili..
Malkmus Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 (edited) Ne znam... Obično su na potezu Kalemegdan-Slavija, najčešće sam ih viđao oko Trga Republike. Logično mi je i da posete Kuću cveća. Nadam se da su ih malo ograničili nauštrb nekog luksuznog smeštaja, skupe klope. Ni njima sigurno sve ovo nije prijatno. Edited February 1, 2020 by Malkmus
Skyhighatrist Posted February 1, 2020 Author Posted February 1, 2020 49 minutes ago, Malkmus said: Ni njima sigurno sve ovo nije prijatno.
banecare1 Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 moji menadzeri ne mogu iz novosibirska da se vrate, danas otazali letove za peking. morace sada preko moskve dok funkcionise.
gone fishing Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 11 hours ago, vememah said: Situacija u poređenju sa SARS-om: zaraznost veća, stopa smrtnosti manja. zapravo ova statistika ništa ne govori, nije bitno koliko ljudi je do sada umrlo već i koliko se oporavilo od bolesti, otkud znamo možda ovaj virus ubija posle nekoliko nedelja - do sada je umrlo 259 kineza a izlečeno je 252, možda je smrtnost zapravo 50%, ne verujem ali eto postoji i ta mogućnost
Krošek Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 virus prouzrokuje upalu pluca. bolest kao takva nije nista specijalno.
pt 2.0 Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 5 hours ago, Krošek said: virus prouzrokuje upalu pluca. bolest kao takva nije nista specijalno. uhhh... kako za koga.
duda Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 5 hours ago, Krošek said: virus prouzrokuje upalu pluca. bolest kao takva nije nista specijalno. A što oni zdravstveni delatnici hodaju okolo kao vanzemaljci Meni to malo neobično ako se radi o nečemu što "nije ništa specijalno".
ToniAdams Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 gde nista specijalno, smrtnost procenjena na preko 7 posto a Ro indeks (il kako se vec kaze) na preko 4. to je jako ozbiljno.
Recommended Posts