Jump to content
IGNORED

Coronavirus Covid-19 - opšta tema

Skyhighatrist

Recommended Posts

Posted
13 minutes ago, InvisibleLight said:

jel vam rade baste kafea?

ja mislla za vikend da predjem u ilok na kafu na dunavu u basti restorana! jer mi se moze, revakcinisana

:lolol:

Posted
jel vam rade baste kafea?
ja mislla za vikend da predjem u ilok na kafu na dunavu u basti restorana! jer mi se moze, revakcinisana.

(jbg pratila index na fb a kad su krenuli sa po 5 objava o porodjaju neke njihove pevaljke ja ih hajdovala na mesec dana pa nisam u toku)
ne zanima ih revakcinacija na granici. pcr ili karantena.

sent from bubamoto

Posted
4 minutes ago, dùda said:

:lolol:

pa 45 min, odem nekad tako, na tvrdjavu i dole na dunav na kafu 

2 minutes ago, gospa buba said:

ne zanima ih revakcinacija na granici. pcr ili karantena.

sent from bubamoto

kako to, rekli od sutra moze ulazak revakcinisanih...

Posted
6 minutes ago, InvisibleLight said:

pa 45 min, odem nekad tako, na tvrdjavu i dole na dunav na kafu

ma znam, nego mi ono tvoje "jer mi se može" bilo smešno ali na simpatičan način :D

• Wub 1
Posted
15 hours ago, Ros said:

sve ce vlade u normalnm svetu pasti tokom i posle korone. isuvise je kompleksna kriza da bi se vlade u demokratskim drzavama mogle odrzati. kod diktatora je lako. niti jebu zivu silu, niti ikome polazu racuna. a mogu duboko da preseku. djavola bi bilo gde moglo ono sto je uradila kina, npr.

Srbija ne treba da se brine, ima najstabilniju vladu.

Posted
6 hours ago, Zis said:

Samo u Splitsko - Dalmatinskoj županiji, i to na mjestima s većim potokom ljudi. Zagreb za sada odustao. Broj novozaraženih brzo raste, već slijedeći tjedan moguće da bude 4000+ novih slučajeva dnevno. 

Ili u prevodu (ne znam da li je negde objavcljeno), to znači da je Britanac preuzeo vođstvo na tabeli, kao i kod nas.

Posted

Edip; 

Našao, stanje od pre nedelju dana, Britanac 70%.

Posted

Kafa - napitak koji je uzrok propasti čovečanstva :fantom:

• Haha 1
Posted

U burgelandu zatvorena sela. Samo po jedan clan domacinstva sme da izadje u nabavku. 

Posted

Прошлог викенда је умро кројач у нашем насељу. Предиван чикица од неких 70-ак година. Имао малу радњу и златне руке. Био веома побожан и као такав је на жалост упао у замку владјуће партије. Пола насеља га је презирало због те чланске карте, ја стварно нисам могао. Није ми никада било јасно одакле толики мањак разумевања.

После пар дана Ханума позвала зубара из насеља да нешто провери, он јој каже да му је жена на респиратору и да је велико питање да ли ће да претекне. Он је вакцинисан па се није заразио, односно барем је тако било до јуче а онда се и он разболео.

Спрема се затварање за месец Рамазана, мада ће и са тим затварањем да буде држ' - не дај...

Уплатили Бодрум, наравно. Фафај га Ковиде.

Posted

Nisam ispratio, izvini, jesi stigao na red za bockanje? 

Posted

Стигао ал' замало. Ми смо отприлике последња група на листи приоритета. Ако ништа друго, барем је тазбина добила боце.

Posted

A nisi razmisljao da dodjes u beograd po dozu? Znam neke ljude (srbe, ne strance) koji su dosli iz spanije, portugala, nemacke. Da se danas prijavis, sutra bi te zvali bukvalno

Posted

Krenulo ponovo u Gvajakilu, ovaj put praceno Mantom, Kitom i Kuenkom.

image.png.0824a7131bf71db0acf54cb191538990.png