adam Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 Just now, Zlurad said: Samo pretpostavio. Pogledah neku mapu na bbcju valjda, sa fabrikama gde se prave vakcine pa je tih 3 AZovih u Britaniji a ta jedna za fajzer u Belgiji, odakle pola sveta čini mi se dobija istu, pa pretpostavih a i mislim da sam čitao da je bilo nekog odugovlačenja zbog Brexita. Ali ako ima insalah. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Sad dodao edit u prosli post. Da su znali tad, sta znaju sad, ne bi narucivali tolko fajzera. Al eto...
adam Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 3 minutes ago, Zlurad said: Samo pretpostavio. Pogledah neku mapu na bbcju valjda, sa fabrikama gde se prave vakcine pa je tih 3 AZovih u Britaniji a ta jedna za fajzer u Belgiji, odakle pola sveta čini mi se dobija istu, pa pretpostavih a i mislim da sam čitao da je bilo nekog odugovlačenja zbog Brexita. Ali ako ima insalah. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Obe vakcine su se pravile u belgiji. Bilo je natezanja i frke oko kasnjenja al to se nije odnosilo na fajzera. Oni su imali zastoj i kasnjenje negde sredinom januara zbog prosirenja proizvodnje al se oko toga nije dizala prasina.
mlatko Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 J&J izvor, prerasta ovo u ludilo na kubInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Aleksija Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 ili se stvarno jako lobira protiv az, ili nesto nije bas dobro postavljeno...
Friend Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 4 hours ago, mlatko said: J&J izvor, prerasta ovo u ludilo na kub Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Izvor je JJ? Nista ovo ne valja, sludjeni su ljudi i jos samo nedostaje da oni dodatno mute vodu.
mlatko Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 Izvor je JJ? Nista ovo ne valja, sludjeni su ljudi i jos samo nedostaje da oni dodatno mute vodu.Ma tako ispada, ulažu u svoju budućnost ako SA i Brazilska varijanta krenu stopama engleskeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
mlatko Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 cega je izvor j&j?Kliničkog istraživanja, bio sam sarkastičan... jer ako sam dobro razumeo istestirali su uspešnost JJ na JA i BR soj?Ne sviđa mi se ovo kostantno diskreditovanje jednih jer istraživanja prave lokalno i ne uključuju sve vakcine, parametre a vole da predviđaju rezultate iz rukava... Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
vladavsnarod Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 55 minutes ago, mlatko said: Kliničkog istraživanja, bio sam sarkastičan... jer ako sam dobro razumeo istestirali su uspešnost JJ na JA i BR soj? Ne sviđa mi se ovo kostantno diskreditovanje jednih jer istraživanja prave lokalno i ne uključuju sve vakcine, parametre a vole da predviđaju rezultate iz rukava... Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Juznoafrikanci su jos pre par meseci odustali od Astre i presli na JJ. Da li ima nekih rezultata sa terena?
mlatko Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 Juznoafrikanci su jos pre par meseci odustali od Astre i presli na JJ. Da li ima nekih rezultata sa terena? Gde ćeš bolji rezultat (za JJ)? Farmagedon jebeniInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Amos Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 17 minutes ago, vladavsnarod said: Juznoafrikanci su jos pre par meseci odustali od Astre i presli na JJ. Da li ima nekih rezultata sa terena? Članak od pre dva dana Covidu više nismo ni zanimljivi koliko smo easy level za igranje.
*edited by mod Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 https://www.nytimes.com/2021/03/17/world/europe/as-vaccinations-speed-along-in-serbia-the-country-basks-in-the-glow-of-a-successful-campaign.htmlSent from my GM1913 using Tapatalk
Sammael Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 Kakva kidalica od sajta, ne znam da li je bilo: https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats
Recommended Posts