Lo Zingaro Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 50 minutes ago, dùda said: nije mi baš najjasnije u kom slučaju sistemu preti raspad ? ed. btw, ako je neko pre dve večeri gledao nekog dopisnika rts-a, bio je u veneciji, pre toga bio u japanu i čovek šokiran koliku je razliku video po pitanju odnosa prema virusu kaže, u japanu video par ljudi da ne nosi maski, u italiji, na najprometnijem mestu, par ljudi samo nosi masku do toga da se italijani i dalje primiču jedni drugima na 20 cm prilikom komunikacije itd, bilo je još par detalja, zaboravih Ima nesto i u razlicitim kulturama. Bio sam u Tokiju pre 2 godine i nikakvih virusa nije bilo, ali me je sokirala cinjenica koliko tamo ljudi ne komuniciraju medjusobno na javnim mestima, od metroa, ulice pa i parkova. Jednostavno izolovani u svom mehuru od sapunice ali obavezno zakaceni na mobilni. Italija je druga krajnost. Ovde se ljubi svaki put kad se sretnes s nekim i pre i posle susreta. Druga stvar su idioti koji vode drzavu koji svaki dan menjaju kurs, od panike do ma nije nista pa opet panike.
Friend Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 Japanci normalni ljudi, sta ima tu da se ljubakaju na svakom cosku :).
nezvanova Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 kaze mi sin kod njih u fr faza 3. zarazeni sa blagim simptomima se pustaju kucama da budu u kucnim karantinima, ne zadrzavaju ih po bolnicama, samo one sa jacim simptomima. on je inace isto bio testiran jer je isao na jug, pa zaradio neki virus. odmah je bila kontrola.
Frank Pembleton Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 Stuštili se svi u Suboticu, prvi slučaj korona virusa! ... Shiit has hit the fan...
peralozac Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 "Ako je pitanje da li će virusa biti u Beogradu... Imamo razrađen plan, šta sa jednim, troje, pet, sedam... pacijenata, gde će biti smešteni, lečeni, po kom principu i za Beograd i za druga mesta", istakao je Lončar. Pa to je bekap bekapa bekapa! Alal vera
duda Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 3 minutes ago, peralozac said: šta sa jednim, troje, pet, sedam... pacijenata, gde će biti smešteni, lečeni, po kom principu i za Beograd i za druga mesta", istakao je Lončar. nemoj da zezaš ? ozbiljno ovo rekao ? nema šta , zatvaraj topic
JozoMujica Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 Jadan osmi. Nego sta rade sa telima umrlih u Kini, Italiji...? Predaju porodicama?
raskopcani Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 https://amp.index.hr/article/2162572/znanstvenik-igor-rudan-kolika-ce-zapravo-biti-smrtnost-od-koronavirusa
cedo Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 presli sto kila, iran preko iljadu i dvesta danas ako nastave iran i italija ovako, a pridruze se nemacka, francuska i spanija ... usa, ako tramp obezbedi testove ima da dvesta kila vazemo za manje od dve nedelje
steins Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 https://amp.index.hr/article/2162572/znanstvenik-igor-rudan-kolika-ce-zapravo-biti-smrtnost-od-koronavirusaOdličan je Rudan Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Aleksija Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 9 minutes ago, raskopcani said: https://amp.index.hr/article/2162572/znanstvenik-igor-rudan-kolika-ce-zapravo-biti-smrtnost-od-koronavirusa hvala za tekst, deluje vrlo razlozno i informativno.
ZerrorR Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 Jel to nama predsednik ušao u rizicnu grupu 50-59? I odmah pronađen prvi slučaj. Kome to odgovara i zašto baš sada?
levi Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 30 minutes ago, JozoMujica said: Jadan osmi. Nego sta rade sa telima umrlih u Kini, Italiji...? Predaju porodicama? šta drugo?
peralozac Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 41 minutes ago, dùda said: nemoj da zezaš ? ozbiljno ovo rekao ? Pročitao sam na b92. Nije neki izvor, ali fake news uglavnom ne zvuče tako autentično
Recommended Posts