duda Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 38 minutes ago, Skyhighatrist said: Eto ga na prethodnoj strani hvala, vratila se i ja da pogledam doduše, to njegovo javljanje je bilo juče nadam se da je ok i da će biti ok, jer sve ovo uopšte ne izgleda dobro
theanswer Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 5 hours ago, dùda said: Da li je moguće , tj nisam sigurna da li sam dobro čula, da je u Kini 1300 ljudi u kritičnom stanju . A Australija se sprema da svoje sugrađane koje će evakuisati iz Kine , smesti na neko ostrvo - karantin. Jbt ko gubavce. Sve ovo mi se nikako ne uklapa u priče o maltene "običnom' gripu. pa valjda znaš koliko Kina ima stanovnika
banecare1 Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 4 hours ago, dùda said: hvala, vratila se i ja da pogledam doduše, to njegovo javljanje je bilo juče nadam se da je ok i da će biti ok, jer sve ovo uopšte ne izgleda dobro sve ok za sada. kolega i ja u kancelariji, ostali su po kucama. hvala na brizi.
Peter Fan Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 7 minutes ago, banecare1 said: sve ok za sada. kolega i ja u kancelariji, ostali su po kucama. hvala na brizi. Citam da je Rusija zatvorial granice prema Kini. Jel se to odnosi I na letove?
banecare1 Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 6 minutes ago, Peter Fan said: Citam da je Rusija zatvorial granice prema Kini. Jel se to odnosi I na letove? koliko sam cuo kopnene prelaze su zatvorili, vecina letova za sada funkionise.
Peter Fan Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 Just now, banecare1 said: koliko sam cuo kopnene prelaze su zatvorili, vecina letova za sada funkionise. Pa jel ne mozes o firminom trosku u Rusiji dok se to ne stabilizira? Ili neces?
banecare1 Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 7 minutes ago, Peter Fan said: Pa jel ne mozes o firminom trosku u Rusiji dok se to ne stabilizira? Ili neces? necu. vecina je ostala u pekingu, mnogi stranci se vracaju sa odmora. prilicno je rizicno putovati 8h u avionu sa 300 ljudi
Peter Fan Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 8 minutes ago, banecare1 said: necu. vecina je ostala u pekingu, mnogi stranci se vracaju sa odmora. prilicno je rizicno putovati 8h u avionu sa 300 ljudi da jebote, zaboravih na to. nista onda, sretno I samo nemoj one sishmishe da jedes :-)
banecare1 Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 Just now, Peter Fan said: da jebote, zaboravih na to. nista onda, sretno I samo nemoj one sishmishe da jedes :-) hvala
Amos Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 Kao jedna od potencijalno ozbiljnih meta za ovaj virus, nivo usranosti mi blago raste iz dana u dan.
duda Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 20 minutes ago, Mos said: Kao jedna od potencijalno ozbiljnih meta za ovaj virus, nivo usranosti mi blago raste iz dana u dan. zašto ? zašto si ozbiljna meta, ako nisam indiskretna ? mislim, da li si negde blizu opasnih područja ?
Amos Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 Za sada nisam suvise blizu, ali ako ga nekim slucajem zakacim prakticno mogu da planiram sahranu. Najugrozenija moguca grupa imunoloski.
duda Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 Just now, Mos said: Za sada nisam suvise blizu, ali ako ga nekim slucajem zakacim prakticno mogu da planiram sahranu. Najugrozenija moguca grupa imunoloski. drži se čoveče i gledaj da izbegneš opasnost na svaki način, taman se zabarikadirao u kući mesec dana
SNARC Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 Imati kucu na selu je poprilicno zlatna opcija za doomsday situacije..mada mi ovo ipak ne deluje kao nesto sto bi moglo toliko da eskalira.
Amos Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 5 minutes ago, dùda said: drži se čoveče i gledaj da izbegneš opasnost na svaki način, taman se zabarikadirao u kući mesec dana Will do. Od nedelje sam obustavio voznju u-bahnom i nepotrebne skupove sa vise od troje ljudi.
Recommended Posts