Jump to content
IGNORED

Coronavirus Covid-19 - opšta tema

Skyhighatrist

Recommended Posts

Posted

Eh da bar imamo destruktivne mere na raspolaganju. Mala šala, nikako strelica na tvoj račun. Greška u kucanju nas je održala, njojzi hvala.  

Posted
8 hours ago, Aleksija said:

ovo se ponavlja vec vise puta, ova teza klinicka slika, u saopstenjima lekara. je li pratio neko svetsku situaciju, da li je primeceno i na drugim mestima?

Turski ministar zdravlja je pre neki dan upozorio da se situacija pogoršala u smislu da su brojevi stabilni ali je klinička slika obolelih počela da biva teža nego ranije.

A brojevi stabilni u pm. Nedeljama čekamo kao ozebli sunce da padne ispod hiljadu zaraženih dnevno i nikako da padne.

• Hvala 1
Posted

meni se sve cini da je kod vas u evropi mnogo jaci virus nego kod nas. 

Posted (edited)

Kako ti se to cini?

Po broju preminulih, USA je ispred evrope (broj stanovnika/ broj preminulih).

Edited by borris_
Posted

Hrvatska i BiH izgleda obaraju rekord danas. Hrvatska verovatno prvi put sa trocifrenim brojem novozaraženih, Bosna i Hercegovina 310. 

Sad smo mi na potezu :ph34r:

Posted

Naši brojevi baš ničemu ne vrede. 

Posted

Italijani zabranili ulazak iz BiH, ko dolazi iz Srbije kućni karantin 14 dana. praktično turisti su onemogućeni

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted (edited)

....

edit: bez veze pitanje.

Edited by borris_
Posted

Ministar zdravlja Spanije je najavio da ce vakcina najverovatnije biti dostupna u drugom tromesecju 2021, do tada ce morati da se zivi (ili mre) sa merama opreza i rzabuktavanjem i gasenjem pojedinih zarista.

Posted
7 hours ago, borris_ said:

Kako ti se to cini?

Po broju preminulih, USA je ispred evrope (broj stanovnika/ broj preminulih).

tramp se nagodio sa kinezima da im posalju slabiji virus, a da uvale evropljanima jaci. 

• Haha 1
Posted
43 minutes ago, precog said:

tramp se nagodio sa kinezima da im posalju slabiji virus, a da uvale evropljanima jaci. 

Ovo je do sad najlogičnije objašnjenje. 

Posted (edited)
2 hours ago, Lancia said:

Ministar zdravlja Spanije je najavio da ce vakcina najverovatnije biti dostupna u drugom tromesecju 2021, do tada ce morati da se zivi (ili mre) sa merama opreza i rzabuktavanjem i gasenjem pojedinih zarista.

Prema ovom tracker-u, imaš 125+ vakcina u prekliničkim istraživanjima, 15 u fazi I, 10 u fazi II, 4 u fazi III i koliko vidim i jedna odobrena za ograničenu upotrebu.

Coronavirus Vaccine Development Tracker: 

https://www.nytimes.com/interactive/2020/science/coronavirus-vaccine-tracker.html

Dopada mi se ime ove kineske kompanije: Sinovac

Edited by trustno1
Posted

ima li koja zemlja da se izborila sa koronom i pobedila ovu posast

Posted
11 minutes ago, Glass Joe said:

ima li koja zemlja da se izborila sa koronom i pobedila ovu posast

Island i Farska Ostrva?