Jump to content
IGNORED

Coronavirus Covid-19 - opšta tema

Skyhighatrist

Recommended Posts

Posted

A da nisu malcice krivi i Micigen i protesti i plaze i teretane i golf tereni i slobodne teritorije...?

Mnogo je jeftino i providno politicko razvlacenje janih okupljanja na nase i njihove u smislu uticaja na uvecanje zaraze.

• +1 3
Posted
41 minutes ago, mustang said:

zatvorio nam upravo restorane ali nije teretane...

kakva sprdnja...a latinosi i blacks ce u dalje da prave zurke i rodjendane gde min. 30clanova porodice skupi pa ce svi tako po ikeji, costco i ostalim radnjama da se sire i zajebavaju.  south la, apsolutno nista nije zatvoreno bilo od dana karantina osim velikih radnji retail koje su svuda bile zatvorene. 

joooj kako bih ja to sve pritegla i dovela u red...da se pitam

mozda da se stavi neki znak, da ne smeju da udju?

Posted
Just now, Aleksija said:

Možda da ih posete neki poštovoci lika i dela Generala Forresta pa da im objasne?

Posted
1 minute ago, van_Dyke said:

Danas mi je drugi dan kako me grlo grebe i suv kasalj, sad sam siguran da sam dobio temperaturu(tomplomer ostao na poslu🤦🏻‍♀️), inace pratio sam redovno i nije preslo 36,7

osecam cuvenu malaksalost i lomi me

kuci imam palitrex, brufen, hemomicin, jel da krecem sa necim od tih lekova ili da jurim apoteku?
pomagajte😀

Hajde tamo na topik o zarazenima da ne siris zarazu medju posten svet.:D

Zezam se. Cuvaj se i leci, valjda nije nista ozbiljno.

Posted (edited)
3 hours ago, Aleksija said:

onda bi bilo da je to rasizam. cekam sat vremena da udjem u ikeju, idu jedan po jedan, ali ne, okacila sam bila ovde sliku, latinosi idu kolektivno, baba, deda, mama, tata i deca svi zajedno...a onda se bacaju na sve sto stignu i pipaju unutra...da popizdis. u prodavnicama hrane jos gore....bukvalno ulecem i izlecem...dok oni tabanaju polako pa jedan frizider otvori, pa pipni ovaj sok, onaj sok.... meni je najvise zao ljudi sto rade po tim mestima, oni su najvise izlozeni

Edited by mustang
Posted (edited)
3 hours ago, Budja said:

A da nisu malcice krivi i Micigen i protesti i plaze i teretane i golf tereni i slobodne teritorije...?

Mnogo je jeftino i providno politicko razvlacenje janih okupljanja na nase i njihove u smislu uticaja na uvecanje zaraze.

protesti i (ilegalne) zurke, slavlja, rodjendani bih rekla. ovo ostalo je sve razdvojeno previse plus se meri temperatura, dezinfikuje...pre nego sto se udje u teretanu ili golf club, mora maska u zajednickim prostorijama...

da mi budete zdravo zivo i nikome ne fali dlaka sa glave! :wub: (i prijateljima i neprijateljima)

Edited by mustang
Posted

Šta reći, a ne zaplakati?

"In an interview with Fox Business on Tuesday, Trump was asked whether he really believes, as he has stated previously, that the virus will simply disappear.

“I do. I do,” the president said. “Yeah sure. At some point. And I think we’re going to have a vaccine very soon too.”

“We’re headed back in a very strong fashion ... And I think we’re going to be very good with the coronavirus,” he added. “I think that at some point that’s going to sort of just disappear. I hope.”

https://www.theguardian.com/world/2020/jul/01/us-coronavirus-cases-record-one-day-increase-trump-silent

Posted

Lalalalalalala ne cujem ne vidim

• +1 1
Posted

US secures world stock of key Covid-19 drug remdesivir

No other country will be able to buy remdesivir, which can help recovery from Covid-19, for next three months at least

The US has bought up virtually all the stocks for the next three months of one of the two drugs proven to work against Covid-19, leaving none for the UK, Europe or most of the rest of the world.

Experts and campaigners are alarmed both by the US unilateral action on remdesivir and the wider implications, for instance in the event of a vaccine becoming available. The Trump administration has already shown that it is prepared to outbid and outmanoeuvre all other countries to secure the medical supplies it needs for the US.

“They’ve got access to most of the drug supply [of remdesivir], so there’s nothing for Europe,” said Dr Andrew Hill, senior visiting research fellow at Liverpool University.

Posted

Pa sta drugo ocekivati od divljackih kauboja

• +1 1
Posted

Bill Gates
TED2020

How the pandemic will shape the near future

Bill Gates talks best (and worst) case scenarios for the coronavirus pandemic in the months ahead, explaining the challenges of reducing virus transmission, providing an update on promising vaccine candidates, offering his thoughts on reopening and even taking a moment to address conspiracy theories circulating about himself. Stay tuned for his critical call to fellow philanthropists to ramp up their action, ambition and awareness to create a better world for all. (This virtual conversation, hosted by head of TED Chris Anderson, was recorded June 29, 2020.)

Posted

Defense Production Act + što su Ameri prodali Amerima? :dry:

Posted

Jel može neko iz glave ili linkove da stavi, koja je na kraju situacija u Švedskoj?
Kakva je na kraju presuda[emoji769] po pitanju taktike koju su odabrali?

.... Shiit has hit the fan!