Jump to content
IGNORED

Coronavirus Covid-19 - opšta tema

Skyhighatrist

Recommended Posts

Posted

Lukašenko, Vučić, Novak Đoković i evo priključio se i Orban

ekipicaTM

doduše, ja slabo pratim tu scenu pa mi je možda neko i promakao. šta čekaju Volođa i Erdogan?

Posted

Pa Volođa napravio paradu, za Erdogana ne znam

Posted
46 minutes ago, Tsai said:

Pa Volođa napravio paradu, za Erdogana ne znam

Erdogan dopustio turiste, malo li je? Drugar mi se juče zaputio na more u Tursku, sa dvoje dece autobusom... Ne znam šta je luđe, što turska dopušta turiste, što neko organizuje ture, što neko se prijavljuje na ture i to sa decom...

Jbt...

Posted

ja u Tursku ne bi išao busom da mi neko plati

jednom sam bio do Istanbula busom, nikad više. a to je samo pola puta do mora

• +1 2
Posted
5 minutes ago, radisa said:

Erdogan dopustio turiste, malo li je? Drugar mi se juče zaputio na more u Tursku, sa dvoje dece autobusom... Ne znam šta je luđe, što turska dopušta turiste, što neko organizuje ture, što neko se prijavljuje na ture i to sa decom...

Jbt...

Jbt. Kakav lik :blink:

Posted
3 minutes ago, Ted said:

ja u Tursku ne bi išao busom da mi neko plati

Isao 2 puta, jednom do Kusadasija, jednom do Marmarisa.. :D  Doduse pre 15ak godina. Ne bih preporucio :D

• +1 1
Posted
2 minutes ago, Milosh76 said:

Isao 2 puta, jednom do Kusadasija, jednom do Marmarisa.. :D  Doduse pre 15ak godina. Ne bih preporucio :D

sledeći put sam do Istanbula išao vozom, spavaća kola iz Bgd, laganica.....traje dugo ali stigneš odmoran.....posle smo nastavili po Siriji, Jordanu i Libanu (svim zamislivim vidovima prevoza). tad se mogo a da nisi pripadnik oružanih snaga :D

Posted

Juče su u Poljskoj bili izbori, u Hrvatskoj su 5. jula.

Posted

Bili i u Francuskoj, Makron izgubio lokalne

Posted

Mozambik.

Produzuli  vanredno stanje jos trideset dana, ali sa popustanjem nekih mera. Muzeji, galerije i restorani se otvaraju (sa ogranicenim brojem posetilaca) religijski objekti i nocni klubovi ostaju zatvoreni. Naravno, nema masovnih okupljanja nigde. Sklonili su 4-5 velikih marketa iz glavnog grada i rasteruju ljude na plazama.

Vratice osnovce i srednjoskolce u skole, ali postepeno (u tri neke faze). Fakulteti zatvoreni.

Po recima predsednika "...zemlja će biti otvorena za investitore, specijaliste i posetioce, a letovi iz odabranih zemalja biće dozvoljeni". 

Ovo je treci mesec zaredom vanrednog stanja, bez policijskog casa, zatvaranja starih i slicnih ekstremnih metoda. 90% ljudi nosi maske na otvorenom, a svi nose u zatvorenim prostorima. 

Posted
1 hour ago, Milosh76 said:

Ja dva puta do Kušadasija ali tad sam bila mlada i nije mi ništa padalo teško. Sad mrzim omladinu.

• +1 1
Posted

A kičma boli, a kičma boliii :violin:

Posted

gledam onu snežanu biciklistkinju, uhvatio je covid u nekoj patagonskoj zabiti, ulazi u hiper market na ulazu joj mere temperaturu, prskaju joj asepsol na dlanove, kolica limitirana

msm nije baš neizvodljivo primeniti deo mera

Posted

@Filozof manijak

E, ma jok, dugogodišnje paćenje od bolesti puta i drogiranje Dimigalom činile su da mogu da spavam u autobusu u najneverovatnijim položajima bez posledica. stizala naspavana i odmorna a ostali... zombirani