omiljeni Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 Lukašenko, Vučić, Novak Đoković i evo priključio se i Orban ekipicaTM doduše, ja slabo pratim tu scenu pa mi je možda neko i promakao. šta čekaju Volođa i Erdogan?
radisa Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 46 minutes ago, Tsai said: Pa Volođa napravio paradu, za Erdogana ne znam Erdogan dopustio turiste, malo li je? Drugar mi se juče zaputio na more u Tursku, sa dvoje dece autobusom... Ne znam šta je luđe, što turska dopušta turiste, što neko organizuje ture, što neko se prijavljuje na ture i to sa decom... Jbt...
Ted Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 ja u Tursku ne bi išao busom da mi neko plati jednom sam bio do Istanbula busom, nikad više. a to je samo pola puta do mora 2
Tsai Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 5 minutes ago, radisa said: Erdogan dopustio turiste, malo li je? Drugar mi se juče zaputio na more u Tursku, sa dvoje dece autobusom... Ne znam šta je luđe, što turska dopušta turiste, što neko organizuje ture, što neko se prijavljuje na ture i to sa decom... Jbt... Jbt. Kakav lik
Milosh76 Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 3 minutes ago, Ted said: ja u Tursku ne bi išao busom da mi neko plati Isao 2 puta, jednom do Kusadasija, jednom do Marmarisa.. Doduse pre 15ak godina. Ne bih preporucio 1
Ted Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 2 minutes ago, Milosh76 said: Isao 2 puta, jednom do Kusadasija, jednom do Marmarisa.. Doduse pre 15ak godina. Ne bih preporucio sledeći put sam do Istanbula išao vozom, spavaća kola iz Bgd, laganica.....traje dugo ali stigneš odmoran.....posle smo nastavili po Siriji, Jordanu i Libanu (svim zamislivim vidovima prevoza). tad se mogo a da nisi pripadnik oružanih snaga
Malkmus Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 Juče su u Poljskoj bili izbori, u Hrvatskoj su 5. jula.
vladavsnarod Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 Mozambik. Produzuli vanredno stanje jos trideset dana, ali sa popustanjem nekih mera. Muzeji, galerije i restorani se otvaraju (sa ogranicenim brojem posetilaca) religijski objekti i nocni klubovi ostaju zatvoreni. Naravno, nema masovnih okupljanja nigde. Sklonili su 4-5 velikih marketa iz glavnog grada i rasteruju ljude na plazama. Vratice osnovce i srednjoskolce u skole, ali postepeno (u tri neke faze). Fakulteti zatvoreni. Po recima predsednika "...zemlja će biti otvorena za investitore, specijaliste i posetioce, a letovi iz odabranih zemalja biće dozvoljeni". Ovo je treci mesec zaredom vanrednog stanja, bez policijskog casa, zatvaranja starih i slicnih ekstremnih metoda. 90% ljudi nosi maske na otvorenom, a svi nose u zatvorenim prostorima.
Valk Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 1 hour ago, Milosh76 said: Isao 2 puta, jednom do Kusadasija, jednom do Marmarisa.. Doduse pre 15ak godina. Ne bih preporucio Ja dva puta do Kušadasija ali tad sam bila mlada i nije mi ništa padalo teško. Sad mrzim omladinu. 1
kud u maglu Simoviću Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 gledam onu snežanu biciklistkinju, uhvatio je covid u nekoj patagonskoj zabiti, ulazi u hiper market na ulazu joj mere temperaturu, prskaju joj asepsol na dlanove, kolica limitirana msm nije baš neizvodljivo primeniti deo mera
Valk Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 @Filozof manijak E, ma jok, dugogodišnje paćenje od bolesti puta i drogiranje Dimigalom činile su da mogu da spavam u autobusu u najneverovatnijim položajima bez posledica. stizala naspavana i odmorna a ostali... zombirani
Recommended Posts