banecare1 Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 peking je jedini grad u kini u koji kada udjes moras da sedis dve nedelje u karantinu. ja bi bas morao poslom u sangaj, ali su me odgovorili posle ovih kadrova. zeleznicka po dolazku u pek sortiranje po provincijama posle sortiranja vode te u hotel na dve nedelje. mislim da je 90 dolara dan ovako donose klopu u hotelu docekuju white walkers
Tsai Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 3 hours ago, Ros said: ubise oktoberfest Rip legendo, vidimo se u nebeskoj kafani
vememah Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 5 hours ago, Redoran said: fekalija u rangu Informera Ne preteruj, Bild jeste tiražno đubre, ali je Informer zasigurno među najvećim štampanim đubretom bilo gde u svetu. Quote Na 302 naslovne strane, Informer je prošle godine objavio čak 362 lažne vesti, pokazalo je istraživanje sajta fakenews.rs. Naslovnice Informera u prethodnoj godini ispunili su pristrasni, jednostrani ili sasvim neistiniti i izmišljeni navodi. Iako je Informer najavljivao, činjenice pokazuju da se nisu dogodili teroristički napadi ISIS-a na Srbe na Kosovu, kao što ni džihadisti nisu napali Banjaluku. Srpska vojska, ni kosovska (nepostojeća) nisu okupirale sever Kosova, Srbiju nisu napali ni Hrvati ni Albanci, a nije se desilo ni krvoproliće nakon predsedničkih izbora. Rusija Srbiji nije dala mesecima najavljivani raketni sistem S 300, Tramp nije ukinuo sankcije Rusiji, nije ni “ugasio” NATO, Milorad Dodik nije “uklonjen po planu Zapada do 1. septembra 2017”, a Hrvati nisu oteli Apatin od Srbije. Ratko Mladić je živ, dok je Informer predviđao njegovu smrt do kraja 2017. godine, jer ga, kako tvrde, truju u Hagu. https://www.cenzolovka.rs/etika/pronasli-smo-362-lazne-vesti-na-naslovnicama-informera-za-godinu-dana/
paculla Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 neki pokusaji da se izbroje sve smrti i uporede sa prethodnim godinama. za pravu analizu ce biti potrebno vise vremena da prodje ali vec vidimo velike razlike koje su posledica ovog stanja. https://www.nytimes.com/interactive/2020/04/21/world/coronavirus-missing-deaths.html
Milošica Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 (edited) Slovenija 9/1174,bez preminulih.Deluje da će kod njih ovaj prvi talas nestati krajem aprila/početkom maja. Edited April 21, 2020 by Milošica
cedo Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 makedonija danas 7 novi, 207 testova, 1 preminuo, 24 izlecena ukupno 1231. 12340, 55, 224 danas se razmatra mogucnost da policijski cas pocinje od 19, umesto od 16 akciza na naftne derivate ce se povecati za 3 denara ... rupa u budzetu
banecare1 Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 17 minutes ago, Milošica said: Slovenija 9/1174,bez preminulih.Deluje da će kod njih ovaj prvi talas nestati krajem aprila/početkom maja. slovenac sa kojim sam u pregovorima pise da ocekuje potpunu normalizaciju do kraja maja.
mlatko Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 slovenac sa kojim sam u pregovorima pise da ocekuje potpunu normalizaciju do kraja maja. ove mere u Pekingu gore su surealne, pa ako imate kodove zašto su potrebne?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
banecare1 Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 Just now, mlatko said: ove mere u Pekingu gore su surealne, pa ako imate kodove zašto su potrebne? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk mere vaze za sve koji dolaze u peking iz drugih delova kine, cak i iz sangaja. verovatno posto je glavni grad, ne znam sta jos moze biti razlog
mraki Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 5 hours ago, Ros said: ubise oktoberfest Čitam baš. Interesantan podatak u svetlu ove priče o normalizaciji...
Jozef K. Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 1 hour ago, paculla said: neki pokusaji da se izbroje sve smrti i uporede sa prethodnim godinama. za pravu analizu ce biti potrebno vise vremena da prodje ali vec vidimo velike razlike koje su posledica ovog stanja. https://www.nytimes.com/interactive/2020/04/21/world/coronavirus-missing-deaths.html Švedske cifre deluju da su previsoke, ako se gleda worldometers. Ovako, deluje da su bolji od većine koji su uzeti u razmatranje.
mlatko Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 mere vaze za sve koji dolaze u peking iz drugih delova kine, cak i iz sangaja. verovatno posto je glavni grad, ne znam sta jos moze biti razlogda nije zbog početka širenja sekundarnog talasa? nešto nisam primetio da je bilo ovoga pre par nedelja... Čitam 30% turističkih atrakcija se otvara u PekinguInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Anonymous Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 Nemci ruše laži o koroni: Koliko je zapravo lako zaraziti se Zanimljivo je da ovakvo istraživanje koincidira sa sveopštim planovima za otvaranje, a kad su nas uterivali u torove bila su tipa, 'virus preživljava i do dvadeset dana na metalu'. Postaću antivakser, anti-5G, ravnozemljaš...
Recommended Posts