Tsai Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 Sva sreca da su Bugari dali dozvolu, inace bi morao oko Kipra
Ravanelli Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 (edited) ma ruski vojni. ne moze preko ukrajine to da se tera. Ko zna zasto poljska nije dala Edited March 24, 2020 by Ravanelli
borris_ Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 Bio je danas članak u Le Monde-u o ovom kako oni pisu propagandom potezu Rusa (kao i Kineza i Kubanaca). Prilično je odjeknulo ovo i sada polako shvataju kako su se ponašali sa Italijom
Luther Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 1 hour ago, borris_ said: Da. Za vrijeme španskog gripa malo ko je pričao njemu i zbog toga se tako i zove. Spanjolci su o njemu najvise izvještavale jer im je i sam kralj bio bolestan. U francuskoj nisu pravili nikakav karantin, ponegdje su zatvaraju pokoju školu i to je to. Dosta poznatih ličnosti su umrli od tog gripa. U Fr ukupno oko 250 000 ljudi. Azijski gripa je isto bio smrtonosna i nije bilo nikakvog karantina. U međuvremenu se potpuno izmenila percepcija ljudi, pre svega na zapadu, na ljudske žrtve a naročito posle ww2. Što je moglo nekada ne može sada, izbile bi strahovite pobune.
borris_ Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 2 minutes ago, Luther said: U međuvremenu se potpuno izmenila percepcija ljudi, pre svega na zapadu, na ljudske žrtve a naročito posle ww2. Što je moglo nekada ne može sada, izbile bi strahovite pobune. Tačno, mislim da su onda ljudi bili više religiozni i da je to imalo neku ulogu. Ipak ne treba zaboraviti ni Azijskiu gripu pedesetih koji je ubio dosta ljudi.
vememah Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 8 minutes ago, Anonymous said: Gde ih je našao devet na ovoj putanji? Ako malo razmisliš, zaključićeš da nije daleko od pameti da je u igri bilo više putanja preko različitih zemalja EU dok eliminacijom jedne po jedne zemlje nisu došli do ove krajnje.
borris_ Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 Just now, vememah said: Ako malo razmisliš, zaključićeš da nije daleko od pameti da je u igri bilo više putanja preko različitih zemalja EU dok eliminacijom jedne po jedne zemlje nisu došli do ove krajnje. Poljaci su demantovali da su zabranili pregled. Kažu da nisu ni dobili zahtjev za dozvolu. Moguće je da rusi malo troluju.
Indy Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 Moja država (Victoria) ima sajt za real time praćenje covid-19... ( @Gojko & Stojko) https://app.powerbi.com/view?r=eyJrIjoiODBmMmE3NWQtZWNlNC00OWRkLTk1NjYtMjM2YTY1MjI2NzdjIiwidCI6ImMwZTA2MDFmLTBmYWMtNDQ5Yy05Yzg4LWExMDRjNGViOWYyOCJ9
vememah Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 (edited) Demanti poljskog zamenika ministra spoljnih poslova: Edited March 24, 2020 by vememah
lostfanforever Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 ajmo neke lepse vesti malo : 500 patients in northern Italian hospitals are receiving right now respirators, produced by hacked scuba gear
Dankan Ajdaho Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 27 minutes ago, dillinger said: U Tuzima (CG) danas 15 novootkrivenih. Au. Cenim da su primenjivali Novopazarski™ model.
3opge Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 Just now, Dankan Ajdaho said: Cenim da su primenjivali Novopazarski™ model. model "celicenje"
Ivo Petović Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 Bio danas na RTS-u prilog iz Hajdelberga, gde neki naš gastos koji radi u lokalnoj bolnici reče da su sa pripremama za ovo počeli pre 6 nedelja. Ne znam što bi lagao oko tako banalne stvari, a ako ne laže, onda se i narativ "zabrinutog" PPP-a o neodgovornim evropskim vladama an ženeral malko uzdrmao. Pošto, je l te, poslednji put kad sam proveravao, zdravstvo je i dalje bilo u nadležnosti država članica unije.
mustang Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 4 hours ago, Boza_zvani_Pub said: Odakle ovo za godine? slucajno sam sad nasla ovde, jos nisam otisla na cdc i na la county da pretrazim gde je tacno bila ta informacija https://www.yahoo.com/news/first-known-us-youth-coronavirus-220607754.html zarazenih 42% od 18-40 godina
Recommended Posts