Lo Zingaro Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 6 minutes ago, Lancia said: velik broj medicinskog osoblja je zarazen u Spaniji, to je bas zabrinjavajuce. To je i jedan od rzloga zasto je toliko buknulo. I u Italiji oko 5000 m. osoblja zarazeno i preko 20 lekara umrlo.
gone fishing Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 u wuhanu je danas registrovan 1 novozaraženi, nakon 5 dana bez novih slučajeva, posle 2 meseca karantina zaraza tamo još uvek tinja i preti da se ponovo zapali kada ih puste iz kućnog pritvora - ako je tačno da je sve počelo 16 oktobra kada je nulti oboleli pojeo supu od slepog miša, da bi stanje explodiralo 3 meseca kasnije, moguće je da se sve ovo ponovi jer se jednostavno dovoljno ljudi nije okužilo, u hubei pokrajini je zvanično zaraženo svega 0,12% ljudi, neka je neregistrovanih bilo 10x više, opet je to beznačajnih 1,3% stanovništva i ogroman rezervoar da se korona šire nadalje...
ArleKino Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 Umro vozač direktora "Igmana", drugi preminuli u BiH. Pokupio virus na onoj zabavi u Konjicu.
Dankan Ajdaho Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 15 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Ima li negde da se iskopa tabela o broju obavljenih testiranja po državama?
Tresko Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 1 hour ago, Lancia said: od 14 marta, sad ce biti produzeno na jos 15 dana. Auh. Čuvaj se, amigo. Biće još nekoliko dana još gore, pre nego što počne da ide na bolje.
Gojko & Stojko Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 4 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Ima, ja sam kačio juče. Izgleda da nema novijih podataka. SaE
Jumanji Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 Japan and the IOC have agreed to postpone Tokyo 2020 Olympics to 2021
Dankan Ajdaho Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 26 minutes ago, Gojko & Stojko said: Ima, ja sam kačio juče. Izgleda da nema novijih podataka. SaE Zahvaljujem.
duda Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 26 minutes ago, Budja said: Ima. Drziz karantin dok ne testiras jedno 70% populacije. Da bi to uradio, treba proizvesti sve te testove, i treba odraditi cenzus organizaciju uzimanja uzoraka po kucama jedno mesec dana. Onda izolujes klastere na "sajmu" i pustis zivot. apsolutno kakav im je sad problem pronaći sve klastere nakon onog jednog obolelog u wuhanu
vememah Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 (edited) 3 hours ago, Ravanelli said: Treba da zrtvujemo stare da spasemo ekonomiju. Pa neće se žrtvovati samo stari već skoro svi sa teškim oblikom bolesti pošto će se u tom slučaju zdravstveni sistem raspasti jer će potreban broj kreveta na intenzivnoj biti dvocifren broj puta veći od stvarnog. Ako pobedi ta opcija, to znači da će u SAD biti sigurno više miliona mrtvih, ako ne i dvocifren broj. Firme će raditi, a nezaraženi i oporavljeni radnici će ići na posao pored leševa koje neće imati ko da odnese. Edited March 24, 2020 by vememah
Goranz Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 Izmisliće do tada pokretne krematorijume, poput kamiona za sladoled.
Lezilebovich Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 Da li postoji podatak koliko se poveća stopa samoubistava ili koliki je uticaj na mentalno zdravlje izolacije od mesec dana (ne znam tačno kako bi se ovaj drugi podatak prikazao, ali možda ima ) ?
Lancia Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 Po najnovijoj analizi zaraza u Spaniji ce dostici svoj vrh izmedju 20 maja i 6 juna sa minumum cifrom od 1.2 miliona obolelih.
Lo Zingaro Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 Za one sto kazu da je ovo bolest za starce stigao podatak da u Bergamu 1800 30ogodisnjaka ima upalu pluca.
Recommended Posts