Ted Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 12 minutes ago, Redoran said: U molovima su sada otvorene samo apoteke i supermarketi pa sam danas otišao tamo u nabavku jer sam iskusno anticipirao manju gužvu u odnosu na supermarket u naselju. Zamislite kako prolazite kroz Ušće ili Delta City u po' bela dana, sve prodavnice zamandaljene, nikog živog u onolikom prostoru i samo vaši koraci odjekuju. Tek ispred supermarketa naiđete na par ljudi. Fantastična simulacija sveta posle apokalipse. mrzim gužve i milion ljudi....u molovima, saobraćaju, na trotoaru, ne daj bože u stanu ili kući, na plaži naročito, a nemam živaca da čekam u redu duže od dva minuta....popust mi nije nekakva pogdnost ako podazumeva ogromnu gužvu i čekanjene......povoljnije su farmerke koje koštaju 8000 i kupim ih za pet minuta nego na popustu 2000 + gužva i čekanje....ne smeta mi gužva na stadionu, basket hali, koncertu i kafani solidno sam pripremljen za razne vrste izolacija i apokalipsu
levi Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 Kiwis – go home New Zealand is preparing to enter a month-long nationwide lockdown from Wednesday night, with the entire country ordered to stay home apart from those in essential services. On Monday the nation was given two days to prepare for schools, businesses and community services to turn off the lights in a desperate bid to stem the spread of the coronavirus. The move came after the number of cases of Covid-19 in New Zealand rose past 100.
mlatko Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 tu priču o virusu koji je iz minhena stigao u milano je izneo neko od virusologa koji se smucaju po teveima ovih dana e kao, to znaju pouzdanoda, to su kao Britanci "dokazali" još odavno. misli(o sa)m da je to opštepoznato... a u Minhen navodno iz Tirolskog ski "inkubatora". kako je tamo stigao i zašto je tako buknuo još nisam pohvatao https://www.thestar.com/opinion/star-columnists/2020/03/22/austrias-white-winters-dream-ski-paradise-now-more-of-a-nightmare.html Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
steins Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 (edited) Vrlo interesantno razmišljanje /i nije apokaliptično/ . Skromno ću reći da je i meni interesantno kako niko ne uzima u ozbiljno razmatranje neočekivani eksperiment sa Diamond Princess iako je on pravi dar u ovakvoj situaciju. e: epidemiološkim anketama je potvrdjeno da je minimum 650 inficiranih imalo kontakt sa nekim čudnim mestom u južnom Tirolu kome sam zaboravio ime Edited March 23, 2020 by steins
cedo Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 8 minutes ago, steins said: Vrlo interesantno razmišljanje /i nije apokaliptično/ . Skromno ću reći da je i meni interesantno kako niko ne uzima u ozbiljno razmatranje neočekivani eksperiment sa Diamond Princess iako je on pravi dar u ovakvoj situaciju. e: epidemiološkim anketama je potvrdjeno da je minimum 650 inficiranih imalo kontakt sa nekim čudnim mestom u južnom Tirolu kome sam zaboravio ime Interesantno u smislu da je davno predvideo sta ce se desiti u kini. Ali opet ostaje social distancing and no time to go out to drink with buddies.Cak i recenica ... od obicne gripe je umrlo ne 22k ... da ... ali mi nismo promenili nacin zivota zbog obicne gripe. Ni mi na forumu nismo apokalipticni ... Problemi ostaju sve do vakcine. a mesto je nesto na I ... ishgl nesto
Tresko Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 Vidim, sad je krenula priča da će sledeće nedelje da krenu sa praćenjem gradjana putem mobilne mreže(kao u Koreji), i da će biti obaveza da downloaduješ na telefon app, koji će služiti da možeš da dojaviš da imaš simptome, da bi odmah došli da ti urade tampon, kao i da putem istog prate tvoje kretanje i da mogu da ga rekonstruišu za slučaj da si pozitivan, i da vide sa kim i gde si bio u kontaktu, da bi mogli i svim tima da urade tampon. Mislim da je to sad sve kasno, jer su to u Koreji plus uvodjenje da svi sede u kući, uveli sutradan po pojavi prvog slučaja. Raditi to sada kad imaš 5.500 mrtvih i 100.000 zaraženih nema neke svrhe, a znajući kakva je ovde država, zloupotrebe tog sistema i podataka tako prikupljenih su više nego verovatne, kao i da takvi podaci neće nikad biti uništeni i obrisani, kao što bi trebalo nakon završetka vanredne situacije.
Dankan Ajdaho Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 https://direktno.rs/vesti/svet/261166/horor-spanski-doktori-biraju-koga-da-spasavaju-video.html Potpuna katastrofa i sumrak ljudskog roda.
Redoran Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 @Lancia Možeš li da potvrdiš autentičnost ovoga? Vidim da i u komentarima na tw ima još par sličnih video ispovesti.
Gricko Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 March 23 (GMT) 6368 new cases and 539 new deaths in Spain [source]
mlatko Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 Vidim, sad je krenula priča da će sledeće nedelje da krenu sa praćenjem gradjana putem mobilne mreže(kao u Koreji), i da će biti obaveza da downloaduješ na telefon app, koji će služiti da možeš da dojaviš da imaš simptome, da bi odmah došli da ti urade tampon, kao i da putem istog prate tvoje kretanje i da mogu da ga rekonstruišu za slučaj da si pozitivan, i da vide sa kim i gde si bio u kontaktu, da bi mogli i svim tima da urade tampon. Mislim da je to sad sve kasno, jer su to u Koreji plus uvodjenje da svi sede u kući, uveli sutradan po pojavi prvog slučaja. Raditi to sada kad imaš 5.500 mrtvih i 100.000 zaraženih nema neke svrhe, a znajući kakva je ovde država, zloupotrebe tog sistema i podataka tako prikupljenih su više nego verovatne, kao i da takvi podaci neće nikad biti uništeni i obrisani, kao što bi trebalo nakon završetka vanredne situacije.To onaj Ziza Zaza već nedelju dana drvi o tome ali nisam verovao da je moguće tako nešto sprovesti. to samo Veneto?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
NevenMan Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 58 minutes ago, SNARC said: Ludi Zeljko Pantic kaze da je Milano bio jedini evropski grad koji je imao direktnu avio liniju ka Vuhanu. Ako je u pravu..moze biti da se virus prvo tu odomacio pa se onda zahvaljujuci tekmi prebacio u Bergamo i Spaniju. To nije tacno. Air France je leteo za Pariz Imali su let za St petersburg u Rusiji Chine Southern je letela za Rim, San Francisko, Moskvu. London, Njujork, Istabnbul, Nisu imali let za Milano.
Recommended Posts