adam Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 (edited) imam ja kolegu koji ima pun tavan nekih zaliha svega i svacega - konzerve, suvu hranu, lekova raznih, cistilica, plin resho i patrone, baterije, lampe, cuda... redovno se hvalio i redovno ga zajebavali. eno ga sepuri se kao paun vec nedelju dana. ne moze da se zivi od njega. @chandra - e, da... naravno da je dopunio i naravno da nista od toga jos nije poceo da trosi. Edited March 21, 2020 by adam
duda Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 10 hours ago, borris_ said: Sve se više piše o hlorokinu. Maroko je kupio sve količine tog lijeka koje su se nalazile tamo i prepisace ga svim pacijentima. U Francuskoj političari koji su naravno testirani i sa malim simptomima dobijaju taj lijek. Postavi komplotist. svi smo, koji ovde pišu i čitaju, pročitali o tom leku ima skoro mesec dana i saznali u međuvremenu da nije skup zašto je on sada neka ekskluziva ? ja iz radoznalosti pitala u apoteci (ima 15 dana tome) da li ima tog leka, kaže ima ali mora na recept
Ravanelli Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 (edited) ^^Ali koja je poenta kada svega imas u prodavnici? Edited March 21, 2020 by Ravanelli
adam Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 7 minutes ago, Ravanelli said: ^^Ali koja je poenta kada svega imas u prodavnici? danas imas - sutra nemas. valjda... mada ja tu ne bih trazio razumno objasnjenje.
InvisibleLight Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 Just now, adam said: danas imas - sutra nemas. valjda... mada ja tu ne bih trazio razumno objasnjenje. To je msm neka podvrsta paranoje u klasifikaciji..
adam Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 Just now, InvisibleLight said: To je msm neka podvrsta paranoje u klasifikaciji.. pa i ja bih rekao....
mlatko Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 sigurno ... ali je sigurno i da uslovi zivota nisu isti, zdravstveni sistem takodje ima 164 mil ljudi, a prosecna starost je 28 godina (italija 48) jbt, prosecna starost po africi od 15-19 godina davno sam ja pratio geografiju/demografiju kao osnovac [emoji4]Niger 15, kako? Fertility rate 7. Znači ako im je life expectancy 63 Baba-Deda po oko 63 godina imaju 7 dece (godina 45-43-41-39-37-35-33) i svi oni već mogu da imaju po 7 dece u prosekuOvaj sto ima 45 već ima i praunuke , mozda komada 6, ostali manje. Deca u proseku od 4 ipo godine...63+62+39x7+21x7x7+4,5x6x5x4=1823÷120=15,20Eto, šta radi karantin. Počeo da računam sinoć...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Amos Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 27 minutes ago, Ravanelli said: ^^Ali koja je poenta kada svega imas u prodavnici? Pa valjda da ne ides do prodavnice, ne pipas novac, ne kaslje kasirka i to.
Zabalujev Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 U seoskom Maksiju kontrolisan ulazak, sa razglasa opomene za držanje rastojanja i ubrzavanje kupovine, osoblje užurbano, olešene police sa toalet papirom, ali čekaju palete premia generičkog - naviknite guzice na vreme. Suzdržavam se ovih dana da Novopazarca wannabe Bosanca pitam da li je i kod njih bila navala na toalet papir.
Kampokei Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 9 minutes ago, mlatko said: Znači ako im je life expectancy 63 Baba-Deda po oko 63 godina imaju 7 dece (godina 45-43-41-39-37-35-33) i svi oni već mogu da imaju po 7 dece u proseku Ovaj sto ima 45 već ima i praunuke , mozda komada 6, ostali manje. Deca u proseku od 4 ipo godine... Svaka cast, odlicno To je manje vise to, mada je stvarnost komplikovanija. Deda verovatno ima nekoliko dece vise nego baba (poligamija). Znam da je tako u Zapadnoj Africi, ne znam da li je Niger izuzetak. Isto tako, tamo je visoka smrtnost medju decom.
zgembo Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 Na koju foru Česi imaju skoro 1000 obolelih i nijedan smrtni slučaj? Jel to testiraju mnogo?
אַף אֶחָד Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 42 minutes ago, adam said: imam ja kolegu koji ima pun tavan nekih zaliha svega i svacega - konzerve, suvu hranu, lekova raznih, cistilica, plin resho i patrone, baterije, lampe, cuda... redovno se hvalio i redovno ga zajebavali. eno ga sepuri se kao paun vec nedelju dana. ne moze da se zivi od njega. @chandra - e, da... naravno da je dopunio i naravno da nista od toga jos nije poceo da trosi. Pa to ti kazem. Zalihe su tu nekakav fetish ili supstitucija. Psihoza u svakom slucaju. Kad smo se mi preselili da zivimo blizu vulkana, ovaj moj je imao panic attack, majkemi, mesec dana je samo o tome pricao, kako da prezivimo erupciju vulkana na ostrvu. Esencijalno je bilo imati vatreno oruzje da obezbedis sebi mesto na brodu. How yes no. Inace ima kolekciju od stotinak nozeva, valjda za svaku eventualiju. Po svim pravilima karme, u svakoj situaciji bice prvi kojeg ce metak ili virus da pokosi.
mlatko Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 Svaka cast, odlicno [emoji3] To je manje vise to, mada je stvarnost komplikovanija. Deda verovatno ima nekoliko dece vise nego baba (poligamija). Znam da je tako u Zapadnoj Africi, ne znam da li je Niger izuzetak. Isto tako, tamo je visoka smrtnost medju decom.Da, video sam da smrtnost dobacuje do 10% a i fertility rate se menjao tokom godina ali je svakako za kategoriju neverovatno ali istinito. Poligamiju neću da ubacim u račun jer će mi se vratiti groznica Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts