Tresko Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 4 minutes ago, steins said: Ovo je vrlo interesantna hipoteza. Pokušavao sam da nadjem nešto o toj relaciji ali nisam uspeo Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Nećeš ni naći, pošto je to hipoteza za ispred zadruge uz pivce. Vakcina za sojeve koji su već izolovani, poznati, obradjeni, smanjuje smrtnost usled potpuno novog, nepoznatog virusa.
Redoran Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 Ajde neka neko okači tačan dnevni bilans iz Italije, da se ne gađamo više.
cedo Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 (edited) Just now, Redoran said: Ajde neka neko okači tačan dnevni bilans iz Italije, da se ne gađamo više. 5322 registrovani, 427 umrli kako stvari idu premasice i onu pesimisticki brojku iz grafikona sto je netko kacio juce/prekjuce, ali nije ni cudo kada vidim sta pisu kolege forumasi od tamo sto se tice disipline Edited March 19, 2020 by cedo
Lo Zingaro Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 1 minute ago, Redoran said: Ajde neka neko okači tačan dnevni bilans iz Italije, da se ne gađamo više. 5322 novih zarazenih 427 umrlih
Tresko Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 Izgleda(i držim pesnice da je tako) da se stiglo do peak-a. Jer bojim se da u suprotnom, tj. ako se još duže od nedelju dana nastavi ovaj trend, ovi ne znaju šta bi dalje i drugo preduzeli, i to neće valjati.
cedo Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 Tko je Ante Kvesić, šef mostarske bolnice koji je postao predmet sprdnje? pogledajte video
steins Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 Izgleda(i držim pesnice da je tako) da se stiglo do peak-a. Jer bojim se da u suprotnom, tj. ako se još duže od nedelju dana nastavi ovaj trend, ovi ne znaju šta bi dalje i drugo preduzeli, i to neće valjati.Pa ako je onako kako si napisao iznad, onda nisu mnogo šta ni preduzeliПослато са Mi 9T помоћу Тапатока
Tresko Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 1 minute ago, steins said: Pa ako je onako kako si napisao iznad, onda nisu mnogo šta ni preduzeli Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Preduzeli su, ali na mnogim mestima loša realizacija. Ali, centralna Vlada posle ovoga da svi ostanu kućama, razmišljaju samo o tome da to produže i posle 25.marta. I ako to ne proizvede izgleda da nemaju više nikakve ideje i neki plan B. Recimo, region gde sam ja, Friuli-Venezia-Giulia je to skapirao pa sada preduzimaju mere na svoju ruku da bi efikasnije odradili ovo ograničenje kretanja i da bi to dalo rezultat barem ovde lokalno, iako je inače broj obolelih i umrlih medju najmanjim u Italiji, iako region na severu.
steins Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 Preduzeli su, ali na mnogim mestima loša realizacija. Ali, centralna Vlada posle ovoga da svi ostanu kućama, razmišljaju samo o tome da to produže i posle 25.marta. I ako to ne proizvede izgleda da nemaju više nikakve ideje i neki plan B. Recimo, region gde sam ja, Friuli-Venezia-Giulia je to skapirao pa sada preduzimaju mere na svoju ruku da bi efikasnije odradili ovo ograničenje kretanja i da bi to dalo rezultat barem ovde lokalno, iako je inače broj obolelih i umrlih medju najmanjim u Italiji, iako region na severu.Nesto sam se mislio, prateći sve ovo, da je glavni problem Evrope disciplina.I sve mibse.čini da sam u pravuПослато са Mi 9T помоћу Тапатока
Anonymous Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 29 minutes ago, cedo said: Tko je Ante Kvesić, šef mostarske bolnice koji je postao predmet sprdnje? pogledajte video
cedo Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 6 minutes ago, steins said: Nesto sam se mislio, prateći sve ovo, da je glavni problem Evrope disciplina. I sve mibse.čini da sam u pravu Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Lugjeto se azdisani razumes?
Jumanji Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 To je onaj ekspert što je govorio o manjim žarištima u Srbiji?! Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Namam pojma. Nisam primetila da on prica besmisleno ili neke gluposti. Na kraju ne treba sve uzimati za zlo (osim Nestorovicu), jer niko nema jos sve odgovore, postoje i medju njima kontroverze, niti su studije i izvestaji zavrseni. Sto se tice nediscipline, to se svi slazemo i vise puta ponovljeno, izuzev dalekoistocnih azijskih naroda. Oni su izrodi.Kada su u ovako ozbiljnoj situaciji nedisciplinovani cak i Nemci, pa Norvezani (po izvestajiima gradjanstava) , sta mi sa ovih prostora da kazemo kojima je od malena nacionalni sport kako nadigrati i prevariti sistem, sem... neka nam je Bog u pomoci.
Recommended Posts