duda Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 (edited) 36 minutes ago, Valkyrie said: Ekstra, sad neka i ljudi iz USA i Evrope snimaju respiratore da zajebavaju lika iz Ilijaša. ama obična viber zajebancija, bar sam ja tako shvatila, tj, nisam shvatila da je to namenjeno amerima i nemcima, no zna se kome 17 minutes ago, ordi said: sve hoću da vas pitam - šta vam je to, ljudi, samiška? samoposluga 13 minutes ago, omiljeni said: a šta je IIIIIijaš? btw mrzim te reči što počinju tako....Ilijada, Illinois, Illijaš Ilijaš. prilično bzvz mesto u bosni, ali poznato i od ranije po dobroj snabdevenosti, valjda je tu bi neki centar gde su se susticali srbi, hrvati, bošnjaci, a sve trgujući još iz rata imaju tu tradiciju Edited March 17, 2020 by dùda
Ivo Petović Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 6 minutes ago, Joe D said: Vise njih jebe verovanje u pretnju od komunizma nego u ravnu zemlju. To je zapravo interesantna tema, obzirom da je strah od komunizma uticao i na nivo ravnozemljaštva i religioznosti an ženeral, ali o tome nekom drugom prilikom.
Valk Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Just now, dùda said: ama obična viber zajebancija, bar sam ja tako shvatila Ma nisam na tvoj račun siktala već mi generalno idu na ganglije ti Srbin Legenda fazoni. Nema kuče za šta da nas ujede, slepci fenjeraši civilizovanog dela sveta al se mi kao nekom rugamo, uvek.
duda Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Just now, Valkyrie said: Ma nisam na tvoj račun siktala već mi generalno idu na ganglije ti Srbin Legenda fazoni. Nema kuče za šta da nas ujede, slepci fenjeraši civilizovanog dela sveta al se mi kao nekom rugamo, uvek. a jbg, klasični naš fazon, tipski vicevi itakoto, teško će se to iskoreniti
Anonymous Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 40 minutes ago, Ivo Petović said: Ameri strelovito jure ka vrhu. Danas im je prirast već na nivou španskog, a kasne nedelju dana sigurno. Urnisaće ih babun i njegovi ravnozemljaši. A kad budu našli vakcinu će se aktivirati anivakseri.
cedo Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Just now, Anonymous said: A kad budu našli vakcinu će se aktivirati anivakseri. hoce malo sutra ... prvi ce stati u red
Gojko & Stojko Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 36 minutes ago, Ivo Petović said: Mislim da se oni su tek pre par dana počeli masovnu proizvodnju, pre toga nisu imali testove pošto su mudro odbili WHO testove pre mesec dana. koliko pre nekoliko dana je bila ona slika iz Denvera gde je red za testiranje bio kilometrima dug. Sad tek vidim, kaže da su do 11 marta u celoj US uradili 5000 testova. Ovde su samo u NSW do 11. marta uradili preko 10000 testova, na 7.5 miliona stanovnika. Ja sam mislio da u bar u državi Vašington više testirali, jer su imali dosta slučajeva i prilično rano zatvorili škole. SaE
hoffnung Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 ne mogu da stignem da pratim sve teme na ovom pod forumu, ali sada vidim da je 'marka zvaka' izbacila drugi deo: 'iskustva iz pekinga'
MiddleClass Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 Koliki je period od razboljevanja do izljecenja u prosjeku?
Anonymous Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 (edited) 3 hours ago, Indy said: Zaboravite na virus i boles', pocrkacemo od gladi jer su se ljudi pretvorili u skakavce i sve obrstili... Neko se dosetio da su supermarketi u unutrasnjosti (ovde u Aus) jos puni robe i sad su krenuli i tamo da pustose... Ostadose samo prazni rafovi. Posle ce da se baca to kad se ukvari ili ga napadnu moljci. Apsolutno smo sebi najveci neprijatelj. E to. Raspalo se usrtojsvo čitave planete (brižljivo građene generacijama) zbog jebenog virusa. Nešto je tu opako trulo. Edited March 18, 2020 by Anonymous
Блок_64 Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 Quote Zaboravite na virus i boles', pocrkacemo od gladi Ako sam dobro zapamtio podatak dnevno u svetu umre oko 20 000 ljudi od gladi.
Anonymous Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 1 minute ago, Блок_64 said: Ako sam dobro zapamtio podatak dnevno u svetu umre oko 20 000 ljudi od gladi. Ali to nikad nije bila vest. Vest je kad to dođe bogatim zemljama na vrata.
Krošek Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 studija za decu od prekjuce: Quote Children with COVID-19 show less severe symptoms than adults, study confirms From CNN’s Gina Yu Children in China infected with novel coronavirus showed less severe symptoms than adults, though infants and toddlers were vulnerable to moderate and severe infection, according to a new study published online in the medical journal Pediatrics on Monday. The study examined 731 confirmed and 1,412 suspected cases of COVID-19 in children. Out of the combined 2,143 cases, one child, a 14-year-old boy, died and nearly 6% of cases were severe, compared with 18.5% of adults experiencing severe symptoms. Young children, particularly infants, were vulnerable to COVID-19 infection, the authors of the study said. Nearly 11% of cases were severe and critical for infants less than 1 year old. More than 90% of all pediatric patients were asymptomatic, showing mild or common forms of illness. About 13% of patients who tested positive for the virus did not show symptoms of illness. Researchers remain unsure why children with COVID-19 were not as ill as adults. link za tu studiju: http s://pediatrics.aappublications.org/content/pediatrics/early/2020/03/16/peds.2020-0702.full.pdf moderate case: Quote 3. Moderate: with pneumonia, frequent fever and cough, mostly dry cough, followed by productive cough , some may have wheezing, but no obvious hypoxemia such as shortness of breath, and lungs can hear sputum or dry snoring and / or wet snoring. Some cases may have no clinical signs and symptoms, but chest CT shows lung lesions, which are subclinical.
Recommended Posts