Have_Fun Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Poljski nulti pacijent se oporavio Brojevi posle danasnjeg dana
Redoran Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Može polako onaj meme sa Jokerom da se šeruje po Turskoj... Broj potvrđenih slučajeva danas skočio sa 47 na 98 (poslednjih 6 dana: 1 - 2 - 5 - 18 - 47 - 98). Prvi smrtni slučaj utefteren. Kreće polagano bežanija iz Istanbula. Masa ljudi koji imaju kuće u Bodrumu i dole na obali, odlaze tamo. Gradske vlasti Bodruma ih upozoravaju da zapravo idu u zamku jer tamo nema ni približno dovoljno bolničkih kapaciteta (populacija u Bodrumu leti skače sa 300 hiljada na 3 miliona). Takođe se mnogo ljudi vraća u rodna mesta, pogotovo oni koji rade u ugostiteljstvu i drugim osakaćenim granama. Na kraju će Istanbul da ispadne najbolja opcija.
Ravanelli Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 4 minutes ago, Have_Fun said: Poljski nulti pacijent se oporavio Brojevi posle danasnjeg dana Zgony je smrt?
lostfanforever Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 52 minutes ago, Spooky said: Moja mama u psihijatrijskoj bolnici pored ciriha mi javlja da im nestaje svega, dobijaju obične hirurške maske koje dizinfikuju na kraju smene, pa ostave da se suši za sledeći dan... Dezinfikcionih sredstava sve manje i zamenili su im sredstvo na bazi alkohola sa nečim drugim (nema ni ona pojma šta je, nema label, ali kaže smrdi na benzin i skida lak)... potvrdjujem da stomatolozi u svajcarskoj nemaju gde da nabave maske, alkohol za dezinfekciju u limitiranim kolicinama ... nestasica jbg slicno u nemackoj, uspeli da naruce ali dok stigne ... do tad razvlace i menjaju redje umesto na svaka 2 - 3 h :(
Indy Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Zaboravite na virus i boles', pocrkacemo od gladi jer su se ljudi pretvorili u skakavce i sve obrstili... Neko se dosetio da su supermarketi u unutrasnjosti (ovde u Aus) jos puni robe i sad su krenuli i tamo da pustose... Ostadose samo prazni rafovi. Posle ce da se baca to kad se ukvari ili ga napadnu moljci. Apsolutno smo sebi najveci neprijatelj.
mraki Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 2 minutes ago, lostfanforever said: potvrdjujem da stomatolozi u svajcarskoj nemaju gde da nabave maske, alkohol za dezinfekciju u limitiranim kolicinama ... nestasica jbg slicno u nemackoj, uspeli da naruce ali dok stigne ... do tad razvlace i menjaju redje umesto na svaka 2 - 3 h :( O, vidi ko nam se vratio. Lepo je ponovo te videti ovde, makar i u ova krizna vremena, tj. tim povodom
Spooky Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 5 minutes ago, Indy said: Zaboravite na virus i boles', pocrkacemo od gladi jer su se ljudi pretvorili u skakavce i sve obrstili... Neko se dosetio da su supermarketi u unutrasnjosti (ovde u Aus) jos puni robe i sad su krenuli i tamo da pustose... Ostadose samo prazni rafovi. Posle ce da se baca to kad se ukvari ili ga napadnu moljci. Apsolutno smo sebi najveci neprijatelj. Meni je ovo neverovatno. U Australiji se jos nije toliko zahuktalo. Ispada da je kod nas u Srbiji jos i najbolje. U mojoj lokalnoj prodavnici osim mozda tih sredstava za dezinfekciju i sto nema bas jeftinijih tipova makarona i pirinca - ima svega... Cak i toalet papira
duda Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 3 minutes ago, Spooky said: Meni je ovo neverovatno. U Australiji se jos nije toliko zahuktalo. Ispada da je kod nas u Srbiji jos i najbolje. U mojoj lokalnoj prodavnici osim mozda tih sredstava za dezinfekciju i sto nema bas jeftinijih tipova makarona i pirinca - ima svega... Cak i toalet papira Meni stigao video na viber. Tip se šeta samiškom u Ilijašu u kojoj ima svega u količinama i zajebava Ameriku i Evropu .
mlatko Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Meni je ovo neverovatno. U Australiji se jos nije toliko zahuktalo. Ispada da je kod nas u Srbiji jos i najbolje. U mojoj lokalnoj prodavnici osim mozda tih sredstava za dezinfekciju i sto nema bas jeftinijih tipova makarona i pirinca - ima svega... Cak i toalet papira [emoji6]Pogledaj sutra u 12Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Indy Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 4 minutes ago, Spooky said: Meni je ovo neverovatno. U Australiji se jos nije toliko zahuktalo. Ispada da je kod nas u Srbiji jos i najbolje. U mojoj lokalnoj prodavnici osim mozda tih sredstava za dezinfekciju i sto nema bas jeftinijih tipova makarona i pirinca - ima svega... Cak i toalet papira Ovde imamo i prilicno masivnu vrlo dobro potkozenu burzujsku klasu, sa svojim dubokim novcanicima, velikim SUV-ima i jos vecim apetitima...
lostfanforever Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 12 minutes ago, mraki said: O, vidi ko nam se vratio. Lepo je ponovo te videti ovde, makar i u ova krizna vremena, tj. tim povodom vanredno stanje
Valk Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 16 minutes ago, dùda said: Meni stigao video na viber. Tip se šeta samiškom u Ilijašu u kojoj ima svega u količinama i zajebava Ameriku i Evropu . Ekstra, sad neka i ljudi iz USA i Evrope snimaju respiratore da zajebavaju lika iz Ilijaša.
Ivo Petović Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Ameri strelovito jure ka vrhu. Danas im je prirast već na nivou španskog, a kasne nedelju dana sigurno. Urnisaće ih babun i njegovi ravnozemljaši.
cedo Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Just now, Ivo Petović said: Ameri strelovito jure ka vrhu. Danas im je prirast već na nivou španskog, a kasne nedelju dana sigurno. Urnisaće ih babun i njegovi ravnozemljaši. oni ce danas udvostruciti jucerasnji broj ... a izlaze na glasanje
Recommended Posts