Joe D Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 3 minutes ago, InvisibleLight said: Tim bolje..ajd videcemo, nadam se da je neka poyka iz talijanskog oklevanja sa uvodjenjrm mera izvucena i da niko nece proci tako gadno anglosaksonska braca su se najvise potrudila da sve iste greske ponove.
kralj Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Jedini nesporan podatak za poređenje je broj smrti. Meni je nepojmljivo da Italijani u sred ovog haosa gube vreme (i novac) za testiranje ovoliko ljudi na dnevnoj bazi. Kod nas je otprilike svaki treći test bio pozitivan. Nisam računao jer ni nisu obelodanili na svakom preseku broj testiranih.
cedo Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Just now, borris_ said: Francuska je 10 dans les talijana. fracuska je jedno dva/tri dana ispred italije po merama ... bese danas zatvorila sve ? ili ne, samo granice doduse imala je izbore ovih dana kakva je po strukturi stanovnistva, disciplini, zdravstvu ... ne znam
Lo Zingaro Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Just now, kralj said: Jedini nesporan podatak za poređenje je broj smrti. Meni je nepojmljivo da Italijani u sred ovog haosa gube vreme (i novac) za testiranje ovoliko ljudi na dnevnoj bazi. Kod nas je otprilike svaki treći test bio pozitivan. Nisam računao jer ni nisu obelodanili na svakom preseku broj testiranih. Ne gube vreme, ovaj veliki broj testova je u regijama gde ima malo zarazenih i gde se jos moze spreciti sirenje. Ponavljam stoti put da se u Lombardiji testira samo kad si vec u bolnickom krevetu.
borris_ Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Nešto mladji od talijana. Disciplina 0 Ova kriza je pokazala da je linija preko koje počinje raspad jako niska svugdje na zapadu.
kralj Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Ok, nego koliko testova se uradi dnevno? Ima li tih podataka?
cedo Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 (edited) 4 minutes ago, InvisibleLight said: Ima jos neki virus sem hiv za koji ne postoji vakcina? nisam ja strucnjak za to, sve gledam iz perspektive kraljice nauka ... edit: dobro kaze lo zingaro Edited March 17, 2020 by cedo
borris_ Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 (edited) U fr od 175 mrtvih 7% ima manje od 65 godina. 2579 ih je u bolnici a od toga 699 na reanimaciji. Edited March 17, 2020 by borris_
cedo Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Just now, borris_ said: U fr od 175 mrtvih 7% ima manje od 65 godina verovatno zato sto ima jos uvek dovoljno kapaciteta u zdravstvu ... a i ti su najverovatnije iz rizicnih grupa nisi mi rekao, jel francuska uradila lockdown ?
Anonymous Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Koje zemlje i gde su uvele policijski čas do sad?
Tihajeza Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 4 hours ago, renne said: Pacijent u kritično stanju nije dobio dozvolu da pređe iz distrikta za Beogran, nije korona u pitanju Ako pod distrikt misliš na BiH, a pod Beogran na Beograd, zašto bi ga pustili?
cedo Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 (edited) @Anonymous nisu valjda nigde ? Edited March 17, 2020 by cedo
renne Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Just now, Tihajeza said: Ako pod distrikt misliš na BiH, a pod Beogran na Beograd, zašto bi ga pustili? da, mislim zato što je to ustaljena praksa, i većina ljudi odatle ima sr pasoš, i hiljade se leče ovde i plaća se ali nebitno, to je bila samo crtica iz života i ništa više
borris_ Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Francuska je uvela policijski cas od 18h. O lockdown kao u Italiji. Najviše problema ima u Alsace radi enangelista koji su imali neki okupljanje. I u pariškoj regiji. Francuska vojska gradi poljsku bolnicu u Alsace
Recommended Posts