InvisibleLight Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 9 minutes ago, Orle Zmajević said: https://www.worldometers.info/coronavirus/country/italy/ dvadeset drugog su imali 79 ...kod njih je bas buknulo A koliko dana nakon tog broja su uveli crvenu zonu za sever? Jel smo merama bar ispred njih na ovom broju?
cedo Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 16 minutes ago, banecare1 said: ne dozvoljavaju da se ukljuci grejanje u poslovnim zgradama, ali vise ljudi dolazi u kanc jer je toplije. dozvoljeno je max troje u kancelariji. nas je 6, tako da nije problem. svakako smo ispali iz forme i nikome se ne radi. otvoreno vise prodavnica, primetio sam da rade frizeraji. juce smo bili jedini gosti u restoranu, to mi je bio prvi rucak van kuce od januara. hvala banecare1 zelim ti sto pre da se zivot vrati u normalu
cedo Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Just now, InvisibleLight said: A koliko dana nakon tog broja su uveli crvenu zonu za sever? Jel smo merama bar ispred njih na ovom broju? 9 marta su zakljucali italiju ... za to sto pitas, bolje da nisu radili
banecare1 Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Just now, cedo said: hvala banecare1 zelim ti sto pre da se zivot vrati u normalu hvala, takodje
Kreator Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 3 minutes ago, Joe D said: Tad je bio prvi zarazeni. Znaci, verovatno manje od tri nedelje zapravo. Hvala još jednom. Nadam se da ću pregurati nekako ovo, pošto me je običan grip pet dana držao na 40 stepeni, pre mesec dana. Tast i tašta su u strogoj izloaciji, donosimo im redovno hranu i sve što im je potrebno. Inače oboje radimo kod privatnika pa čekamo ovu odluku o plaćanju jednog roditelja da čuva dete ko ozebo sunce. Inače moja žena, koja radi u apoteci, danas je imala mali verbalni sukob sa jednom starijom sugrađankom. Na njen savet da ne bi trebala da izlazi i da posluša preporuke o tome, da je to za njeno dobro...dobila je sočnu psovku kao "zahvalnicu" o brizi. Moja žena odmah telefon u ruke i pozvala policiju. Istrča žena napolje kao ptica trkačica.
InvisibleLight Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Just now, cedo said: 9 marta su zakljucali italiju ... za to sto pitas, bolje da nisu radili Znaci tek za 16dana od 75.registrovsnog..
Ted Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 1 minute ago, BlackGeorge said: Inače moja žena, koja radi u apoteci, danas je imala mali verbalni sukob sa jednom starijom sugrađankom. Na njen savet da ne bi trebala da izlazi i da posluša preporuke o tome, da je to za njeno dobro...dobila je sočnu psovku kao "zahvalnicu" o brizi. Moja žena odmah telefon u ruke i pozvala policiju. Istrča žena napolje kao ptica trkačica. Pozdravi suprugu, kraljica je Tako i treba postupati. Ali nisam optimista, možda se uozbilje kada zaisto budu počeli da umiru.
Passcard Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Izbacili su podatke za Fr. New Cases 1097 New Deaths 27 Total recovered 602
theanswer Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 3 minutes ago, InvisibleLight said: Znaci tek za 16dana od 75.registrovsnog.. Mislim da ne treba upoređivati sirove brojeve nego skokove. Italija je za 2 dana došla sa 4 na 79, za još 2 dana na 229.. Nama je trebao dosta duži period da dođemo do ovih 75. U svakom slučaju sva upoređivanja su nezahvalna zbog načina testiranja, različitih mera itd.
Joe D Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 (edited) 6 minutes ago, BlackGeorge said: Hvala još jednom. Nadam se da ću pregurati nekako ovo, pošto me je običan grip pet dana držao na 40 stepeni, pre mesec dana. Tast i tašta su u strogoj izloaciji, donosimo im redovno hranu i sve što im je potrebno. Inače oboje radimo kod privatnika pa čekamo ovu odluku o plaćanju jednog roditelja da čuva dete ko ozebo sunce. Inače moja žena, koja radi u apoteci, danas je imala mali verbalni sukob sa jednom starijom sugrađankom. Na njen savet da ne bi trebala da izlazi i da posluša preporuke o tome, da je to za njeno dobro...dobila je sočnu psovku kao "zahvalnicu" o brizi. Moja žena odmah telefon u ruke i pozvala policiju. Istrča žena napolje kao ptica trkačica. ispravili su me kolege forumasi, 75 slucajeva je bilo 22. februara ipak. ali oni su bas brzo buknuli, nije realno da se kod nas ponovi trend. koliko god kilave bile ove nase mere, ipak znace nesto. Edited March 17, 2020 by Joe D
InvisibleLight Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 (edited) 3 minutes ago, theanswer said: Mislim da ne treba upoređivati sirove brojeve nego skokove. Italija je za 2 dana došla sa 4 na 79, za još 2 dana na 229.. Nama je trebao dosta duži period da dođemo do ovih 75. U svakom slučaju sva upoređivanja su nezahvalna zbog načina testiranja, različitih mera itd. Tim bolje..ajd videcemo, nadam se da je neka poyka iz talijanskog oklevanja sa uvodjenjrm mera izvucena i da niko nece proci tako gadno Edited March 17, 2020 by InvisibleLight
MiddleClass Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 3 slucaja (da li u Japanu ili uopste) da su posle ozdravljenja opet dobili covid-19...
borris_ Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 (edited) Francuska je 10 dans iza Italije. Edited March 17, 2020 by borris_
cedo Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Just now, MiddleClass said: 3 slucaja (da li u Japanu ili uopste) da su posle ozdravljenja opet dobili covid-19... a moracemo da naucimo da zivimo sa koronom, sve do vakcine
InvisibleLight Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 1 minute ago, cedo said: a moracemo da naucimo da zivimo sa koronom, sve do vakcine Ima jos neki virus sem hiv za koji ne postoji vakcina?
Recommended Posts