Have_Fun Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 Sad me zvala sefica iz LondonaKaze da oni rade normalno kao da se nista ne desavaSkole rade, kafici rade,sve kulO.oWtf?Ozbiljno?Sent from my SM-G950F using Tapatalk
cedo Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 receno je da britanija ide putem opste imunizacije stanovnistva ... po koju cenu, videcemo to bi pretpostavljalo na neki nacin izolaciju svih rizicnih
Frank Pembleton Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 Sad me zvala sefica iz LondonaKaze da oni rade normalno kao da se nista ne desavaSkole rade, kafici rade,sve kulO.oWtf?Ozbiljno?Sent from my SM-G950F using TapatalkProbaj da nađeš uključenje iz Pariza, nemačke, i londona.Ova iz londona objašnjava da su englezi zauzeli potpuno drugačiju taktiku od ostatka zemalja. Ukratko "survival of the strongest" ... Shiit has hit the fan...
Tihajeza Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 50 minutes ago, placenik said: Za nas laike- ko prelezi Koronu, jel imunitet trajan kao na boginje, ili... Ne znaju još. Virus je nov i ne znaju kako se ponaša. Navodno bilo je slučajeva u Kini da se infekcija ponovila, ali postoji mogućnost da je bila greška u testiranju.
Niveamen Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 4 minutes ago, Frank Pembleton said: Ova iz londona objašnjava da su englezi zauzeli potpuno drugačiju taktiku od ostatka zemalja. Ukratko "survival of the strongest" ... Shiit has hit the fan... Mislim da je to bolja taktika,ovim merama se ionako neće ništa zaustaviti.Mislim da i Turska ide kao i Britanija.Sve radi normalno.Videćete da će nakon 10 tak dana sve zemlje krenuti da ukidaju karantine.Nije ovo komunjarski Hubej,ovo je kapitalizam.
slepa živana Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 24 minutes ago, lo zingaro said: Da, zaboravih i vise od 20.000 krivicnih prijava u 4 dana kretenima koji su se setkali bez razloga. da li možda znaš kome se kod vas prijavljuju ovakvi slučajevi? 10 minutes ago, Have_Fun said: Sad me zvala sefica iz Londona Kaze da oni rade normalno kao da se nista ne desava Skole rade, kafici rade,sve kul O.o Wtf? Ozbiljno? Sent from my SM-G950F using Tapatalk ako imaš sbb premotavanje, imaš danas u novom danu uključenje iz pariza, bona i iz londona, danica ilić. rekla je da je juče normalno radio muzej tejt, da se džonson nije obraćao do sada, tek će danas da počne zbog pritiska javnosti...
napadaj Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 14 minutes ago, Have_Fun said: Sad me zvala sefica iz Londona Kaze da oni rade normalno kao da se nista ne desava Skole rade, kafici rade,sve kul O.o Wtf? Ozbiljno? Sent from my SM-G950F using Tapatalk Oni će navodno da izoluju sve starije od 70 godina najviše što je moguće, a ostalima kako bude.
אַף אֶחָד Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 57 minutes ago, vladavsnarod said: Tallinn? Cujem da su samo bazeni i teretane zatvorene? Ne, ES kao España. Mi smo u lockdownu.
Lo Zingaro Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 23 minutes ago, Niveamen said: Mislim da je to bolja taktika,ovim merama se ionako neće ništa zaustaviti.Mislim da i Turska ide kao i Britanija.Sve radi normalno.Videćete da će nakon 10 tak dana sve zemlje krenuti da ukidaju karantine.Nije ovo komunjarski Hubej,ovo je kapitalizam. Nije vise cilj da se zaustavi vec da se maksimalno uspori da se zdravstveni sistem ne bi raspao. Mislim da ce genijalni Jonson uskoro imati Bergamo u Londonu.
Lo Zingaro Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 23 minutes ago, slepa živana said: da li možda znaš kome se kod vas prijavljuju ovakvi slučajevi? ako imaš sbb premotavanje, imaš danas u novom danu uključenje iz pariza, bona i iz londona, danica ilić. rekla je da je juče normalno radio muzej tejt, da se džonson nije obraćao do sada, tek će danas da počne zbog pritiska javnosti... Prijave je uradili sama policija kontrolisuci ljude koji secu bez razloga.
Joe D Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 23 minutes ago, napadaj said: Oni će navodno da izoluju sve starije od 70 godina najviše što je moguće, a ostalima kako bude. iskusno, pobice vise mladjih
Ravanelli Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 (edited) 32 minutes ago, Niveamen said: Mislim da je to bolja taktika,ovim merama se ionako neće ništa zaustaviti.Mislim da i Turska ide kao i Britanija.Sve radi normalno.Videćete da će nakon 10 tak dana sve zemlje krenuti da ukidaju karantine.Nije ovo komunjarski Hubej,ovo je kapitalizam. Osim ako se ne uleti u sranje kao u Italiji, gde je isto bio laissez-faire (del boj sam!) i taj 'nije ovo nista' princip dok nisu poceli da umiru ljudi u najboljim godinama Edited March 16, 2020 by Ravanelli
Lo Zingaro Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 2 minutes ago, Ravanelli said: Osim ako se ne uleti u sranje kao u Italiji, gde je isto bio laissez-faire (del boj sam!) i taj 'nije ovo nista' princip dok nisu poceli da umiru ljudi u najboljim godinama Gledao sam neke statistike, Britanija ima duplo manje kreveta na intenzivnoj od Italije.
Nikodije Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 48 minutes ago, Have_Fun said: Sad me zvala sefica iz Londona Kaze da oni rade normalno kao da se nista ne desava Skole rade, kafici rade,sve kul O.o Wtf? Ozbiljno? Sent from my SM-G950F using Tapatalk
cedo Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 U.S. Offered ‘Large Sum’ to German Company for Access to Coronavirus Vaccine Research, German Officials Say The Trump administration attempted to persuade a German firm developing a possible vaccine for coronavirus to move its research work to the United States, German officials said, raising fears in Berlin that President Trump was trying to assure that any inoculation would be available first, and perhaps exclusively, in the United States.
Recommended Posts