maheem Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 18 minutes ago, Frank Pembleton said: E da, javi svojima da ti pripreme "izolaciju", vrlo je moguće da ovi debili krenu u "demonstraciju sile" tako što će proveravati da li se poštuje "14 dana karantina"... ... Shiit has hit the fan... Ček prvo da vidim koje mere treba da ispunim za kućni karantin
Frank Pembleton Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 Da li je realno da mu je rečeno da bude u izolaciji, a moron ode u kafanu!?! Jbt nek mu donesu gajbu piva kući. Ako nije fake news, dobro je da su ga priveli i da ga je neko prijavioNaravno da jeste.... Sad ga treba odvaliti od kazne... ... Shiit has hit the fan...
dvb-t manijak Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 11 minutes ago, variola said: ..., jel proglasena kod nas uopste epidemija? koliko sam razumeo, epidemija se ne proglašava kao takva, već postoji lista bolesti koje se smatraju zaraznim. Vlada RS je pre neki dan dodala i koronu na taj spisak. Ipak, ovo je pravno pitanje, nisam stručan.
onamonamo Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 31 minutes ago, maheem said: Navodno imam let u sredu. Al do srede će se dosta toga izdešavati danas je bio poslednji let iz birmingema za beograd, svi naredni su otkazani
Ros Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 bavarska poostrava mere. sad u 10 ce markus söder imati konferenciju za stampu gde ce objaviti detalje
goofs Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 21 minutes ago, maharaja said: Da li je realno da mu je rečeno da bude u izolaciji, a moron ode u kafanu!?! Jbt nek mu donesu gajbu piva kući. Ako nije fake news, dobro je da su ga priveli i da ga je neko prijavio Vlast (a i narod sa njom) sada placa ceh sistematskog zatupljivanja sirokih narodnih masa. Prosecna Srbenda je u fazonu "kakav virus, nece to mene", niti moze da pojmi mogucnost da nisi bolestan a da si ipak zarazen. A i sto bi kad je jedne veceri cuo na nacionalnoj TV kako je ovo "najsmesniji virus u istoriji covecanstva". Kapiram da se ovaj lik jos i slikao i postovao na Fejsbuku.
variola Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 2 minutes ago, dvb-t manijak said: koliko sam razumeo, epidemija se ne proglašava kao takva, već postoji lista bolesti koje se smatraju zaraznim. Vlada RS je pre neki dan dodala i koronu na taj spisak. Ipak, ovo je pravno pitanje, nisam stručan. Nisam ni ja strcucan nego sam nesto pratio ovih dana i koliko sam video epidemija se ipak proglasava. Pominjao je sinoc i Kon nekoliko koje su proglasene (mislim da ih je 3 bilo). Ma sta mislili o ljudima koji se rizicno ponasaju ovo se isto mora pravno regulisati i postoje mehanizmi kojima se to radi. Ima Sofija Mandic na Pescaniku par tekstova vec na tu temu, najnoviji je konkretno o vanrednom stanju.
renne Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 Iz Rahića noćas prevezen pacijent u Sarajevo sa simptomima virusa. Info iz prve ruke
Zis Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 (edited) U Hrvatskoj 9000 ljudi u samoizlaciji, nakon 174 prijave o kršenju mjera podignuto 40 prijava, kazna više od 1000 eura. Inače, u Istri od jučer zatvoreni svi ugostiteljski objekti, frizeri, pedikeri itd. Trgovine rade do 18, a danas je počela onlajn nastava. Edited March 16, 2020 by Zis
vladavsnarod Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 10 hours ago, goofs said: Na tvom mestu ja bih trazio put kuci. Ne znam u kojoj si drzavi, ali cisto ako izbije vece sranje i ako ti nedobog zatreba medicinska pomoc, radije bih to jurio u Srbiji nego u prosecnoj africkoj drzavi, iako smo i mi tezak falus. Trenutno sam u Svazilendu, cekam vizu za Mozambik. To je blizu i ide se kolima, a povratak u Srb je sve neizvesniji. 11 hours ago, iDemo said: Ne znam kako mislis da se vracash - pola sveta je pozatvaralo granice, pitam se samo dokle ce avioni da rade... I da - i mene to licno brine - nije zezanje. Opcija je bila preko Turske. Ne znam ni da li je moguce jos uvek?
Ros Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 15 minutes ago, Ros said: bavarska poostrava mere. sad u 10 ce markus söder imati konferenciju za stampu gde ce objaviti detalje - vanredno stanje kao za vreme katastrofe tipa poplave sledece 2 nedelje, pa ce onda videti kakvo je stanje - 10 milijardi evra spremno za pomoc ekonomiji - svi skupovi zabranjeni do 19 aprila - od sutra zatvaraju saune, bioskope, klubove, barove, pozorista, muzeje, fitnes, biblioteke, zoo - od srede lokali kao kantine od 6-15h otvoreno, posle 15h no go - prodavnice hrane, banke, apoteke, benzinske, itd... radi normalno i mogu raditi do 22h, i nedeljom od 12h-18h - ko mora da ostane kuci zbog dece (do 12 godina), nece imati finansijske gubitke
Frank Pembleton Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 bavarska poostrava mere. sad u 10 ce markus söder imati konferenciju za stampu gde ce objaviti detaljeAjd javi, imam rođaku koja radi u Nemačkoj i došla je ovde, da li će ona moći da se vrati? ... Shiit has hit the fan...
MiddleClass Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 3 minutes ago, vladavsnarod said: Trenutno sam u Svazilendu, cekam vizu za Mozambik. To je blizu i ide se kolima, a povratak u Srb je sve neizvesniji. Opcija je bila preko Turske. Ne znam ni da li je moguce jos uvek? Drug danas stize sa broda. Dzakarta -Amsterdam - Zagreb - Cilipi (hrvatski aerodrom na 20min kolima od Herceg Novog)
Recommended Posts