Jump to content
IGNORED

Coronavirus Covid-19 - opšta tema

Skyhighatrist

Recommended Posts

Posted
Just now, Lancia said:

pa vazi na celoj teritoriji Spanije, sad jbg, ne znam sta da ti kazem, eno ih, brckaju se. pedeset u vrh glave.

Vi ste imali par slucajeva, zar ne? Ovde je veca koncentracija ljudi i zarazenih, pa kapiram i da se mere strozije sprovode. Vratile se i stotine studenata s kontinenta poslednjih dana, ocekuje se bas da bukne ove nedelje.

Posted
1 minute ago, chandra said:

Vi ste imali par slucajeva, zar ne? Ovde je veca koncentracija ljudi i zarazenih, pa kapiram i da se mere strozije sprovode. Vratile se i stotine studenata s kontinenta poslednjih dana, ocekuje se bas da bukne ove nedelje.

samo 1 zabar i taj izlazi sledece nedelje :sleep: mi smo jedna zdrava zajednica.

Posted

Karantin naPlažu!

Sviđa mi se :D

Posted
1 hour ago, maheem said:

Prestanite da radite ovakve stvari. Ismevate predostrožnost. Koji god da mu je razlog da ne ide liftom on postupa pametno.

meni je to jedan od vecih problema kada se susretnem sa prijateljima, ali bas sa ljudima sa kojima se druzim tu i tamo. moram da imam samokontrolu kada nesto hocu da kazem iz predostroznosti, i to ne namecem drugima, vise je licna stvar.

58 minutes ago, mraki said:

Tako i ja pazio na sve, da se ne dodirnem po licu slučajno (iako je u jednom momentu počeo da mi kaplje znoj sa čela, junački sam izdržao da ne uzmem maramicu) dok ne dodjem kući i dobro ne operem ruke. Posle mi sinulo da sam par puta vadio bubice iz ušiju. :lolol:

ja sam primetio da sam mnogo obazriviji sto se tice toga. pre ovoga sam dirao lice kao da sam slikar, ali sada je to svedeno na minimum, i brzo sam usao u taj mod.

46 minutes ago, Taihoskopija said:

Isto, ja koristim maramice i bacam odmah, ali pipam pare i korpe po marketima i ambalaže i onda to svakako, verovatno, razmazujem telefonom po licu. 

ja bih voleo da nosim rukavice ili jednu samo. tu nisam nacisto sa sobom sta da radim [eh, da je samo to]. npr. kinezi su nosili rukavice, i logicno mi je kada sagledam da su iste vrlo korisne u preventivi. sa druge strane, oni koji smatraju da iste nisu dobre, navode razloge znojenja. ok, kapiram to da se ruke vise znoje pod rukavicama, ali se ruke jednako znoje i bez istih. kada ubacim logiku: rukavica sluzi da ne dodirujes predmete kada si napolju, plus, stite od toga da ne posegnes prema licu. istu skines i bacis kada si zavrsio sa misijom u kojoj si bio.

no, simpatican video bracnog para koji je bio na kruzeru. inace matorac je dokumentovao sve, ali ja nemam vremena da pogledam sve, a ovaj video sadzri sve ono od pocetka. menije je hajlajt ta soba u kojoj su. dok ide njegov simpatican, i veoma prijatan, smiren glas, gledam u tu njihovu sobu [japan] i kao... "oni kao da su i dalje na onom kruzeru".

Posted

odličan kon na b92

pogledati obavezno

Posted
2 minutes ago, Ravanelli said:

Kad je bio? Da izvrtim EON

'osvrt'

Posted
odličan kon na b92

pogledati obavezno
To kod Slađe sa Nestorovićem?

... Shiit has hit the fan...

Posted

da

a bez nestorovića. nije nazočan

Posted

ovaj kon kada je sam [voditelj... :wacko:] ima smisla slusati. inace, ovo je prvi put da gledam "b92" od kada su vratili ime.

Posted

Ovo treba da se pusti jos makar 5 puta

Posted

razuman čovek, zna znanje, ne paniči, ne histeriše kao fb/tw doktori

meni dosta

Posted (edited)
8 minutes ago, hoffnung said:

ovaj kon kada je sam [voditelj... :wacko:] ima smisla slusati. inace, ovo je prvi put da gledam "b92" od kada su vratili ime.

Vid stvarno b92, otkad to

Kaze, za imunitet naravno broj 1 ostakao dovoljno sna..

Valjda ce biti klip nemam premotavanje

U stvari, necu nista vise gledati..

Edited by InvisibleLight