Indy Posted March 15, 2020 Posted March 15, 2020 Just now, arheolog1981 said: ceo svet je u full retard modu... +1 Osim možda Južne Koreje i Singapura
Gojko & Stojko Posted March 15, 2020 Posted March 15, 2020 6 minutes ago, Indy said: +1 Osim možda Južne Koreje i Singapura Tajvan, obrati pažnju na njihov graf broja zaraženih, prvi slučaj su imali pre nas, 1. marta su još uvek imali više slučajeva od nas. SaE
Nikodije Posted March 15, 2020 Posted March 15, 2020 kod mene u zgradi debeli komsija, koji na treci sprat uvek ide liftom, sada krenuio peske, valjda da se ne zarazi u liftu.
maheem Posted March 15, 2020 Posted March 15, 2020 (edited) 9 minutes ago, Nikodije said: kod mene u zgradi debeli komsija, koji na treci sprat uvek ide liftom, sada krenuio peske, valjda da se ne zarazi u liftu. Prestanite da radite ovakve stvari. Ismevate predostrožnost. Koji god da mu je razlog da ne ide liftom on postupa pametno. Edited March 15, 2020 by maheem
אַף אֶחָד Posted March 15, 2020 Posted March 15, 2020 Iz Italije, ali bi moglo i u Spaniji: "1 krug 10 evra, 3 kruga 20. Samo ozbiljni." Ne mogu da prestanem da se smejem. Ovde pocelo kaznjavanje za nepostovanje karantina.
אַף אֶחָד Posted March 15, 2020 Posted March 15, 2020 2 minutes ago, maheem said: Prestanite da radite ovakve stvari. Ismevate predostrožnost. Koji god da mu je razlog da ne ide liftom on postupa pametno. +1 Bukvalno. Minimum racionalnosti bi dramaticno usporio sirenje virusa. Samo sto je nekima to mission impossible. Neko je juce pricao kako veruje naucnicima i ljudskoj civilizaciji da ce naci lek i resenje. I ja. Ali apsolutno ne verujem ljudima koji neprestano pokazuju koliki su moroni u svakoj mogucoj krizi. A ova je fantastican lakmus za sve budale.
Lancia Posted March 15, 2020 Posted March 15, 2020 6 minutes ago, chandra said: Ovde pocelo kaznjavanje za nepostovanje karantina. Zezas? Kakve su kazne zbog cega?
Joe D Posted March 15, 2020 Posted March 15, 2020 Vec vidim kako ce nasa drzava da nadje kreativne nacine da dopuni budzet.
slepa živana Posted March 15, 2020 Posted March 15, 2020 8 minutes ago, chandra said: Iz Italije, ali bi moglo i u Spaniji: "1 krug 10 evra, 3 kruga 20. Samo ozbiljni." Ne mogu da prestanem da se smejem. Ovde pocelo kaznjavanje za nepostovanje karantina. a u čemu je štos? jel vlasnici pasa imaju dozvolu da izlaze pa zato?
אַף אֶחָד Posted March 15, 2020 Posted March 15, 2020 1 minute ago, slepa živana said: a u čemu je štos? jel vlasnici pasa imaju dozvolu da izlaze pa zato? Da, smes da prosetas kuce.
אַף אֶחָד Posted March 15, 2020 Posted March 15, 2020 4 minutes ago, Lancia said: Zezas? Kakve su kazne zbog cega? Ozbiljno, bilo na vestima. Ako su lagali mene, i ja lazem vas. Ne znam kolika je kazna, ali policia local u SC kaznila dvoje zbog nepostovanja karantina. Valjda smemo samo od kuce do prodavnice ili apoteke Meni i jedno i drugo u ulici. Ne znam kakva su pravila za kola - mislim, smemo li kolima u prodavnicu - logika kaze da je tako bezbednije, iz kuce u garazu, ali ko zna.
InvisibleLight Posted March 15, 2020 Posted March 15, 2020 (edited) 10 minutes ago, slepa živana said: a u čemu je štos? jel vlasnici pasa imaju dozvolu da izlaze pa zato? Citala o tom, kazu kuce lipsalo od broja setnji😯🤪 Ova moja kujica nema sanse da ode s nekim bez mene Edited March 15, 2020 by InvisibleLight
Lancia Posted March 15, 2020 Posted March 15, 2020 1 minute ago, chandra said: Ozbiljno, bilo na vestima. Ako su lagali mene, i ja lazem vas. Ne znam kolika je kazna, ali policia local u SC kaznila dvoje zbog nepostovanja karantina. Valjda smemo samo od kuce do prodavnice ili apoteke Meni i jedno i drugo u ulici. Ne znam kakva su pravila za kola - mislim, smemo li kolima u prodavnicu - logika kaze da je tako bezbednije, iz kuce u garazu, ali ko zna. Pa super, mada ja vidim ljude na plazi, ne znam kako se to vodi.
slepa živana Posted March 15, 2020 Posted March 15, 2020 3 minutes ago, Lancia said: Pa super, mada ja vidim ljude na plazi, ne znam kako se to vodi. još sinoć su na tve rekli da će biti zabranjeni izlasci u parkove i na plaže. ne znam kako se vode te vaše regije... možda ne važi svuda.
Lancia Posted March 15, 2020 Posted March 15, 2020 3 minutes ago, slepa živana said: još sinoć su na tve rekli da će biti zabranjeni izlasci u parkove i na plaže. ne znam kako se vode te vaše regije... možda ne važi svuda. pa vazi na celoj teritoriji Spanije, sad jbg, ne znam sta da ti kazem, eno ih, brckaju se. pedeset u vrh glave.
Recommended Posts