Jump to content
IGNORED

Coronavirus Covid-19 - opšta tema

Skyhighatrist

Recommended Posts

Posted

Tako je i sa gripom, samo gripa ima kraci period inkubacije.

"People with flu are most contagious in the first three to four days after their illness begins.  Most healthy adults may be able to infect others beginning 1 day before symptoms develop and up to 5 to 7 days after becoming sick. Children and some people with weakened immune systems may  pass the virus for longer than 7 days."

https://www.cdc.gov/flu/about/disease/spread.htm

Posted

Još malo na temu omladina ne prenosi virus

Posted

Pri tome treba imati u vidu je je 65% obolelih iz te sekte Šinčeonji, a njihova baza su studenti i mlađarija 20-30 godina...

Some 63% of Korea’s cases hail from the sect, according to government data.

Its core cluster infected an age range with strong resistance to Covid-19, for Shincheonji concentrated its recruitment efforts on students and the young.

“When you look at the age and the distribution of confirmed cases in Shincheonji you see high portion of those in the 20s and 30s,” said Kim.

Posted
Pri tome treba imati u vidu je je 65% obolelih iz te sekte Šinčeonji, a njihova baza su studenti i mlađarija 20-30 godina...

Some 63% of Korea’s cases hail from the sect, according to government data.

Its core cluster infected an age range with strong resistance to Covid-19, for Shincheonji concentrated its recruitment efforts on students and the young.

“When you look at the age and the distribution of confirmed cases in Shincheonji you see high portion of those in the 20s and 30s,” said Kim.

Ovi ludaci su, da zlo bude veće, sistematski lagali epidemiologe o svojim kontaktima i kretanju, pošto kao ne veruju državi, tako da ovi nisu mogli ništa da urade.

Plus, smatraju bolest za kaznu pa su odbijali lečenje.

Sve to treba postreljati.

Ps korejanci postali dvocifreni :Hail:

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Posted

Ja otvorih temu na ekonomiji i 1 uticaju[emoji769].

Mada je realno zrelo za poseban pdf...

... Shiit has hit the fan...

Posted
10 hours ago, dùda said:

Zašto ?

Zato sto neko u rukavicama dodirne zarazen predmet a onda sa tim rukavicama cacka nos, sve isto kao i sa rukama. Rukavice su za specijalne prilike, za bolnice.

Posted

Kan ce vrlo verovatno biti otkazan prvi put od 1968.

RIP Tribeka, CPH Dox, Cinema du reel, Visions du reel, ZagrebDox legende, vidimo se u nebeskoj kafani

Posted

1 minute ago, Tsai said:

Kan ce vrlo verovatno biti otkazan prvi put od 1968.

RIP Tribeka, CPH Dox, Cinema du reel, Visions du reel, ZagrebDox legende, vidimo se u nebeskoj kafani

a kratki metar jel šugav?

Posted
6 minutes ago, garmonbozia said:

Nešto mi to sumnjivo, običan grip ne prođe za dve nedelje, a taj još 70 godina i za nedelje šatro zdrav

Posted
Just now, Time Crisis said:

Nešto mi to sumnjivo, običan grip ne prođe za dve nedelje, a taj još 70 godina i za nedelje šatro zdrav

ja sam sinoć kopala da nađem kad su se razboleli ovi hrvatski blizanci što su juče proglašeni za izlečene. prvi izlečeni ima dva negativna testa u razmaku od 48 sati, za drugog se čeka drugi test. 3 nedelje su ležali, s tim što je jedan bio nedelju dana u italiji. a simptome su dobili istovremeno, to jest dan za danom.

Posted (edited)

Ova zena iz lombardije sad na n1 ,mikrobiolog , odlicno prica, tj slikovito kako se prenosi, sta ne raditi

Gledajte, ko ne moze sad premotajte, da shvatite ozbiljnost

Opss to je valjda marka zvaka,, ja to nisam gledala pre..

Edited by InvisibleLight
Posted
10 minutes ago, slepa živana said:

ja sam sinoć kopala da nađem kad su se razboleli ovi hrvatski blizanci što su juče proglašeni za izlečene. prvi izlečeni ima dva negativna testa u razmaku od 48 sati, za drugog se čeka drugi test. 3 nedelje su ležali, s tim što je jedan bio nedelju dana u italiji. a simptome su dobili istovremeno, to jest dan za danom.

Koliko godina imaju?

Posted (edited)

Slabo se prica o godinama. Ima li podataka od obih 21 sto su na bolnickom lecenju kod nas koliko imaju godina?

Inace predsednik ce da se konsultuje i sa patrijarhom pre nego sto uvede vanredne mere

Edited by Boza_zvani_Pub