Jump to content
IGNORED

Coronavirus Covid-19 - opšta tema

Skyhighatrist

Recommended Posts

Posted

Prosle nedelje ukinulo sve restrickije, uz obavezu nosenja maski u bolnicama i preporuku da se nose u obrazovnim ustanovama.

Ne lezi vraze.

Ja sam 1 u 10 ljudi na ulici bez maske, svi ih i dalje nose na otvorenom, u zatvorenom i da ne pricam. Da parafraziram Stinga: I am Serbian in Quito.

Posted

Slavika from Baymock likes this.

Posted

Od melburnškog dopisnika Njujork Tajmsa, iliti, zašto valja gledati opskurni jugoslovenski film "Vlak u snijegu" sa pjesmicom "što će nama zajednica kad se jede gibanica, dok je mesa i bombona nećemo iz tog vagona,  hej što nam mogu, što nam mogu snijeg i stud, hej neka radi, neka radi ko je lud!"

How Australia Saved Thousands of Lives While Covid Killed a Million Americans

Share & Enjoy

Posted

kod mene u kraju - Beijing, Chaoyang.

bice dramaticno na putu sa posla jer sam ostavio skuter kuci i resio da setam :cry:

WechatIMG34645.jpeg

• +1 1
Posted

Variola vera na stereoidima :ph34r:

Posted

imam ideju!

Spoiler

Screen%20Shot%202022-05-17%20at%207.12.4

WechatIMG5636.jpeg

• Haha 2
Posted

kinezi i u mirnodopsko vreme ribaju ulice, ali sada su se bas razmahali. opsta dezinfekcija stolice

24111652833138_.pic.jpg

24141652833140_.pic.jpg

24121652833141_.pic.jpg

24131652833141_.pic.jpg

• Tužno 1
Posted (edited)

Zvanična statistika za Severnu Koreju;

Ukupno

12.05. - 0 slučajeva

18.05. -  1 715 950 slučajeva :wacko:

Prijavljena 62 smrtna slučaja u tom periodu.

Edited by Halvard
Posted
On 7.5.2022. at 14:28, Moracikus said:

Jedini logican izgovor za ove kineske lockdowne je da su svjesni da su im vakcine goli k.... i da se boje "let it rip" strategije jer ce zavrsiti kao Hong Kong.

To je nekih 400-500k bolnickih slucajeva tj 40-50k mrtvih na dnevnom nivou u peaku.

Naravno, ovde ima odlič;an prikaz smrtnosti od korone po zemljama, Kina ima 0.6% (Tajvan ima 0.1%, kao i Novi Zeland), a US ima 1%. Na broj stanovnika koji ima Kina ukidanje restrikcija bi bila katastrofa.

SaE

Posted

Ne mogu da verujem da ribaju ulice posle svih dokaza o neširenju na otvorenom.

Upravo u ranim danima epidemije u Wuhanu je bio kineski članak gde su istrejsovali 150 slučajeva zaraze i samo je 1 valjda bio na otvorenom.

Ovo i one zabrane izlaska na balkone je meni level zatamljivanja stana zbog pomračine sunca.

• +1 1
  • 2 weeks later...
Posted

Ma više od 100% garant!

Posted
9 hours ago, dvb-t manijak said:

Ma više od 100% garant!

To će biti kad ti etiopijski marksista na čelu who proglasi novi soj da se ne prenosi sa čovjeka na čovjeka i zaključi pandemiju na tviteru.