Malkmus Posted March 23, 2022 Posted March 23, 2022 Najbitnije (ali bolje pročitati, oko 5 min. čitanja): U Izraelu došli do zaključka kako četvrta doza slabi posle četiri meseca. U izraelskom Sheba Medical centru dali osoblju četvrtu dozu, nabili su im antitela, ali to nije sprečilo infekcije omikronom. Mladima i zdravima četvrta doza znači malo, kaže New England Journal of Medicine. Stari su izvesni kandidati za novu turu. 1 2
Lancia Posted March 25, 2022 Posted March 25, 2022 Sledeceg meseca kod mene se ukida obaveza nosenja maske u zatvorenom prostoru.
Have_Fun Posted March 25, 2022 Posted March 25, 2022 30 minutes ago, Lancia said: Sledeceg meseca kod mene se ukida obaveza nosenja maske u zatvorenom prostoru. I u Poljskoj od 28. marta, kao i karantin za turiste. Mada, voleo bih da upoznam nekog turistu koji je dosao u PL i morao da ode u karantin A za nosenje maski je tek smehotresno. Pazi molim te, Poljaci ukidaju obavezno nosenje maski Vrlo cesto sam bio jedina budala u GSP-u koja nosi masku
Čutura Posted March 27, 2022 Posted March 27, 2022 Ovo je mozda pre za neku opstu medicinsku/farmakolosku temu, al ne znam dali imamo takvu pa evo ovde. 1
Malkmus Posted March 27, 2022 Posted March 27, 2022 Israeli study: 2nd vaccine booster significantly lowers COVID death rate - kratak tekst sa Reutersa. FDA expected to OK additional Covid-19 booster shots for adults over 50 next week - CNN 1 1
cedo Posted March 29, 2022 Posted March 29, 2022 Анализа: Раст на бројот на починати за 33% за време на ковид-19, кои општини поминаа најлошо
Have_Fun Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 Kako mi rekoše danas U Poljskoj više nema karantina čak ni za pozitivne Vlasti veruju da su ljudi dovoljno samosvesni da ne šire virus okolo i da se ponašaju odgovorno LOooOoOoL 1
Lezilebovich Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 Just now, Have_Fun said: Kako mi rekoše danas U Poljskoj više nema karantina čak ni za pozitivne Vlasti veruju da su ljudi dovoljno samosvesni da ne šire virus okolo i da se ponašaju odgovorno LOooOoOoL A i sta ce sa toliko izbeglica
Have_Fun Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 3 minutes ago, Lezilebovich said: A i sta ce sa toliko izbeglica Stoji i to Ali odgovorno ponasanje i Poljska mi nisu prve asocijacije pa mi bi smesno
I*m with the pilots Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 1 hour ago, Have_Fun said: Ali odgovorno ponasanje i Poljska mi nisu prve asocijacije pa mi bi smesno Off/ Jbt, od kako sam videla onu vest da je trudnica preminula od sepse jer joj nisu dali da abortira nego da cekaju da plod sam ode nije mi dobro koliko je lose u toj Poljskoj. 4
banecare1 Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 sangaj su zatvorili i testiraju non-stop. svi sede po kucama i pizde jer niko nije ocekivao. mnogi kubure sa hranom i lekovima, neki su zaglavili po ofisima, desava se da su razdvojeni roditelji od dece. koliko sam cuo dosta volontera i vojske ide dole da servisiraju grad. https://mp.weixin.qq.com/s/PvZJX1Q49RtfHVTwLXERUg u pekingu su skoro svi moji poznanici bili u karantinu. obicno zakacis neku lokaciju na kojoj je registrovan neko sa virusom. ja sam bio dva puta. kod nas vec 4-5 dana nema ni jedan novi slucaj, sto ne znaci da ne mozemo sutra biti karantisani opet. nejasno je koliko planiraju da nastave sa zero tollerance policy. ne primecujem da se aktivno radi na vakcinaciji kako bi mogli popustiti malo.
cedo Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 6 minutes ago, banecare1 said: sangaj su zatvorili i testiraju non-stop. svi sede po kucama i pizde jer niko nije ocekivao. mnogi kubure sa hranom i lekovima, neki su zaglavili po ofisima, desava se da su razdvojeni roditelji od dece. koliko sam cuo dosta volontera i vojske ide dole da servisiraju grad. https://mp.weixin.qq.com/s/PvZJX1Q49RtfHVTwLXERUg u pekingu su skoro svi moji poznanici bili u karantinu. obicno zakacis neku lokaciju na kojoj je registrovan neko sa virusom. ja sam bio dva puta. kod nas vec 4-5 dana nema ni jedan novi slucaj, sto ne znaci da ne mozemo sutra biti karantisani opet. nejasno je koliko planiraju da nastave sa zero tollerance policy. ne primecujem da se aktivno radi na vakcinaciji kako bi mogli popustiti malo. prenose to isto ovde ... i da brisu takve objave po netu jbg .. izdrzite ... mozda vam dodje djokovic pa ga stavite u pritvor
banecare1 Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 14 minutes ago, cedo said: prenose to isto ovde ... i da brisu takve objave po netu jbg .. izdrzite ... mozda vam dodje djokovic pa ga stavite u pritvor ne brisu sigurno, ovo su zvanicni podaci. 1
Recommended Posts