Aleksija Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 buster i/ili manja drustvena pokretljivost, verovatno. 1
Amos Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 Ako želite valjanu protekciju od virusa, sedite što više na forumu. 2
Aleksija Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 koliko li mi jos imamo vremena? mozda jos par nedelja pre izrazitog skoka.
Sandradjer Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 8 minutes ago, Aleksija said: koliko li mi jos imamo vremena? mozda jos par nedelja pre izrazitog skoka. Do kraja godine, onda cemo u januaru da se zabijemo po kucama i da cekamo da prodje . Makar je raspust u planu da doprinese situaciji 1
Raven Phi Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 6 hours ago, vememah said: Evo i snimka. ima li još nekih podataka o toj žrtvi omikrona ? koliko ima godina, propratne bolesti, status vakcinisanja( broj primljenih vakcina) ?
vememah Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 Pojavile su se spekulacije da je omikron mutirao u delu koji na ostalim varijantama izaziva citokinsku oluju kod zaraženih tako da je kod njega pacijenti ne doživljavaju te je zbog toga smrtnost manja. 1
Raven Phi Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 6 minutes ago, vememah said: Pojavile su se spekulacije da je omikron mutirao u delu koji na ostalim varijantama izaziva citokinsku oluju kod zaraženih tako da je kod njega pacijenti ne doživljavaju te je zbog toga smrtnost manja. ovo važi za afričkii ili evropski omikron ?
Aleksija Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 ova doktorka je antivaks, koliko vidim po njenim tvitovima.
Aleksija Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 (edited) sta god ti odgovara, mozes da je obozavas ili osudjujes. meni je, s druge strane, vazno zbog toga sto uglavnom oni koji forsiraju prirodni imunitet naginju ka teorijama o blazem obliku virusa koji se sada siri. takodje govore o tome da treca doza nema svrhu, vec da treba radosno pristupiti zarazavanju. ja bih ipak vise volela da vidim solidne podatke, bez agende i tumacenja. Edited December 13, 2021 by Aleksija 1
Amos Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 Pa oduvek se znalo da ce neki dobrocudni soj okoncati pandemiju, vakcine i mere su bile tu za bolju zastitu a ne kao resenje. 2
Aleksija Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 (edited) da sacekamo da vidimo prvo je li to ovaj soj. bilo bi dobro da jeste. s obzirom na milion protivrecnih informacija trenutno, nije lose pricekati. Edited December 13, 2021 by Aleksija
Recommended Posts