mlatko Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 To govno se izgleda širi nenormalno . Ko prehlada, gde pročitah da je uzelo neki protein od iste pa možda i zato slabi simptomiInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
gospa buba Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Ko prehlada, gde pročitah da je uzelo neki protein od iste pa možda i zato slabi simptomiInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalkja vishe ne mogu da imam nikakav kovid. majke mi ne mogu. ne mogu ni da mislim da ce neko drugi da ga ima sent from novi mnogo jak bubamoto. 2
Have_Fun Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 9 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: je l' moze sazvakano neko u par crtica da ispise sta su dobre vesti a video cu pregledati posle trke F1.. ne uklapa mi se u termin
vememah Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 (edited) To je preprič izveštaja koji sam već okačio ovde (klik na strelicu gore desno): Edited December 5, 2021 by vememah 1
vememah Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 (edited) Biće džabe eventualno 5 ili čak 10 puta manja smrtnost kod onih koji uspeju da dođu u bolnice ako talas bude 20 ili 50 puta veći od bilo kog dosadašnjeg i zgusnutiji od ranijih. Onda gomila ugroženih ljudi neće uopšte moći da dobije mesto u bolnici. To je problem. Naravno, možda se desi neko čudo da talas ne bude ogroman, ali zasad ne vidim šta će to tačno da ga spreči kad se uspešno zaražavaju i šire dalje i preležali i vakcinisani, više nego kod delte. Sa ovakvom zaraznošću moraju se sprovoditi vrlo stroge mere da bi se on držao pod kontrolom, a mnoge zemlje na to neće biti spremne. Crno je omikron (piše letnji talas pošto je u pitanju južna polulopta): Edited December 5, 2021 by vememah 2
Aleksija Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 znaci, s obzirom na nepostojanje mera, kod nas ce vec oko nove godine biti cupavo.
Sandradjer Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 (edited) Mozda i ranije, nema mera, niti ce biti uvedene, nema testiranja, niti izolacije sumnjivih, ide zima. Ama bas nista pozitivno, a ovo se prenosi kao ludo. Nisam bas pratila detaljno, ako je zaraznost 2-3 puta veca u poredjenju sa deltom zaista zabrinjavajuce Edited December 5, 2021 by Sandradjer
vememah Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 (edited) ... Edited December 5, 2021 by vememah
Kelt Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 2 hours ago, vememah said: Biće džabe eventualno 5 ili čak 10 puta manja smrtnost kod onih koji uspeju da dođu u bolnice ako talas bude 20 ili 50 puta veći od bilo kog dosadašnjeg i zgusnutiji od ranijih. Onda gomila ugroženih ljudi neće uopšte moći da dobije mesto u bolnici. To je problem. tako je, plus što će se podići smrtnost zbog povećanja broja zaraženih https://www.pnas.org/content/118/49/e2110117118 - ukratko rečeno, nosite isključivo FFP2/3 maske, oblikujte deo za nos prema slovu W, 1
mlatko Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Pročešljala je dovoljno već i delta, nešto ne verujem da će (može) biti gore, neki imunitet krda se već uspostavioInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Aleksija Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 sad citam neku epidemioloskinju koja kaze da je 100% juznoafrikanaca bilo izlozeno virusu, da ih se vecina vec zarazila, mnogi po 2-3 puta, a da su neki i cetvrti put dobili koronu. tako da... jbga.
Recommended Posts