Ravanelli Posted January 22, 2020 Posted January 22, 2020 (edited) trainspotting, almost famous... počinje iggy da postaje popularniji nego ikada i da mu se kače priznanja sa svih strana nedavno sam čitao i njegov profil za newyorker Quote “He doesn’t want to re-tread ground that he’s covered before,” Wayne Kramer, the guitarist and co-founder of the Detroit rock band the MC5, told me. “A lifetime of creativity is a hard job, and he’s a soldier.” živi u majamiju, vozi rols rojsa, nosi guči papuče, žena ima lepe silikone počinjem često slušati razmatranja da li je za dalji muzički uticaj bitniji raw power ili the stooges bio na nekoj svirci u beogradu. svirali novi novi novi val bendovi i posle toga pustili i wanna be your dog i baš dobro leglo a bili nam stoogesi i na egzitu već skoro pa godinu dana vrtim igijev podcast, iggy confidential i savršen je. pušta sve od sun ra, fka twigs, motowna, nekog južnoazijskog panka do skepte i onda se još napali pa krene da peva, repuje... glas mu je savršen za radio i priča baš dobre stvari, iz srca preporučuje muziku... često ga menjaju u podcastu kad on ne može, pa onda hostuju dobre face, npr henry rollins meni omiljena epizoda je kada mu gostuje john waters u halloween specialu. znači kakve priče imaju. "kad smo ono bili u kanu..." ili kada iggy priča kako je bio u vezi sa ribom koja je lepa, ali luda, pa je mnogo patio i onda napravio pesmu o tome. pa joj se posle vratio, ali joj nije rekao za pesmu... super razgovor. kao bilo koja dva lika koji su dobri drugari. Evo te epizode Ide na BBC-u Ovde možete čuti poslednjih nekoliko epizoda za džabe https://www.bbc.co.uk/programmes/b03yblbx/episodes/player neke stare možete naći ovde https://www.mixcloud.com/discover/iggy-pop/ iggy mora imati topik i evo ga Edited January 22, 2020 by Ravanelli
Jimmy Kowalski Posted January 22, 2020 Posted January 22, 2020 I za mene je prijatno iznenadjenje Iggy Confidential, pogotovo ta njegova muzicka svestranost. BBC6 ima tu praksu da zove poznate da povremeno odrade neku specijalnu emisiju i pustaju muziku po svom ukusu. Tako je bilo i u Iggyjevom slucaju, dok je on nesto bio u Londonu i snimao, pa su te emisije naisle na dobar prijem, pa preraslo u stalnu emisiju..
John Coltrane Posted January 22, 2020 Posted January 22, 2020 Bio na PTC2 Dzarmusov Gimee danger, prosle nedelje (valjda se jos moze pogledati ko ima EON). A mozda bi se moglo iskopati (na trafikama™) od pre 4,5 godina isto par dobrih epizoda gde je Igi u 2 sata pustao muziku koja mu se dojmi. Takodje BBC radio six.
MocaVukotic Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 Najbolje sto je ikad uradio, uradio je sa stooges, sa search and destroy kao vrhom.
Locust Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 27 minutes ago, MocaVukotic said: Najbolje sto je ikad uradio, uradio je sa stooges, sa search and destroy kao vrhom. +milion
April Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 Najbolje sto je ikad uradio, uradio je sa stooges, sa search and destroy kao vrhom. + 5 milionaSent from fav toy
Indy Posted January 25, 2020 Posted January 25, 2020 Iggy Synth-Pop je kod mene na redovnoj rotaciji... Ali, lirika mu je ovde, realno, Stooges. Let's hear it for... Johnny! He's got a mortgage He's got a house Oh no! He's got a house There goes the little boy inside Goodbye, little boy
Indy Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Nije Stooges, ali kako je ovo dobro... gde su Sludge i Hippie da headbangujemo...
Ravanelli Posted January 27, 2020 Author Posted January 27, 2020 On 25.1.2020. at 23:57, Indy said: Let's hear it for... Johnny! He's got a mortgage He's got a house Oh no! He's got a house There goes the little boy inside Goodbye, little boy baš sam razmišljao o ovom tvom postu kad sam naleteo na hamletovu hvalu da je otplatio kredit ima ta neka mizantropska fora ako ti se ne sviđa posao - oženi se. zavolećeš kancelariju ako ti se ne sviđa šef - uzmi kredit. zavolećeš šefa
I*m with the pilots Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 On 22.1.2020. at 11:03, Ravanelli said: Ovde možete čuti poslednjih nekoliko epizoda za džabe https://www.bbc.co.uk/programmes/b03yblbx/episodes/player neke stare možete naći ovde https://www.mixcloud.com/discover/iggy-pop/ Moze li se ovo nekako necim skinuti..?
Indy Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 Ja to radim u Audacity (mora da se podesi tako da mu je interni audio "Recording Device"). Međutim, to je onako malo zahebano... Na Internetu ima saveta kako to može da se izvede, ja to radim na linuxu pa se ti saveti ne bi odnosili na Windows (ili Mac). Druga opcija su plugins za Chrome (ili Firefox) ali oni što sam probao mogu da capture-ju stream samo do 20 minuta trajanja zbog memorijskih ograničenja.
nisam ja Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 što se tiče miksklauda ima sijt miksklaud daunlouder. samo pejstujes adresu tog šoua. eva ja sad skino sve zajedno za par sekundi.
I*m with the pilots Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 Hvala vam! Posto vam se svidja kako Igi zvuci i kada samo prica, ako niste jos gledali Miticev dokumentarac "Slatko od nista", gogogo! (Preporucivali smo vec na temi o dokumentarcima, pa da podsetim)
Recommended Posts