Jump to content

Zagađenje vazduha

Featured Replies

I u Mitrovici 170+

uvek je tako pogotovu zimi kada dolazi talas toplog vazduha tzv. anticiklon

viši je pritisak, a nema vetra pa zagađenje ostaje pri zemlji

trenutno je u bgd 1026 što je prilično visok pritisak, normalan je valjda oko 990 mbara

e

prozor mi ostao otvoren, pa sad gruva prečišćivač na turbo režimu

Edited by kud u maglu Simoviću

• 4 weeks later...

Ja imam astmu, kupili smo neki Mi prečistač, stvarno mi znači, teško da je placebo efekat, lepo dišem i kada je napolju kršina od vazduha. Pokupovali i ljudi iz mog okruženja, zadovoljni. Malo zvučim kao telešop ali eto

5 hours ago, Amelie said:

Ja imam astmu, kupili smo neki Mi prečistač, stvarno mi znači, teško da je placebo efekat, lepo dišem i kada je napolju kršina od vazduha. Pokupovali i ljudi iz mog okruženja, zadovoljni. Malo zvučim kao telešop ali eto

Daj puno ime koji si aparat kupila, ako nije problem.

Hoću, večeras. Moram da ga fotkam, kupili smo ga na početku korone, sigurno sada ima boljih i jačih, nama je ovaj stvarno ok. Preporučujem hepa filtere, ako kupuješ odmah uzmi rezervni. Dosta dugo traju, oko pola godine, ali mi ga ne isključujemo.

IMG_8159.jpg

Evo ga, Mi Air Purifier 3H. Matorac, ali bas mi znaci

Ja imam Mi Air Purifier 3c, slican je tvom modelu, ali ga vrlo slabo koristim.

Kad god ga ukljucim, on pokazuje ispod 40. Cak i kad su upozorenja da je napolju zagadjenje visoko.

Ili on ne pokazuje dobro, ili je kod mene vazduh cist.

Kakva su tvoja iskustva? Koliko pokaze na displeju kad je visoka zagadjenost?

600laughKad nam dodju prijatelji koji puše. I bas se dere jadan. Na noćnom režimu je nečujan. Mi smo u centru grada pokazuje vise od 40 kad otvorimo prozore a napolju je loš vazduh. Uklanja i mirise kuvanja na pr. Moj je u prilicno velikoj prostoriji, možda bi trebalo da nabavim jači.