duda Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 2 minutes ago, iDemo said: Prava gospodja. Debela ?
Jumanji Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Bravo Sofija!Nisam gledala, zelela sam Garbinje da osvoji, mnogo bi joj znacilo da se naopokon vrati, volim njen vrhunski tenis, ali bas mi je drago i sto je Sofka osvojila.Evo jedan vrlo simpatican prilig njoj u cast [emoji173]
iDemo Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 2 minutes ago, dùda said: Debela ? Ne vidi se na tv-u, 'malo jede a lepo se nosi' tako da stvarno ne mogu da kazem (na osnovu tog kratkog snimka).
Tsai Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Ne valja ovo, kad Muguruza osvaja onda i Djokovic
Ras Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Sada, pozitivna trema i zagrevanje, a kada krene krećem i ja: ribanje pločica, usisavanje, kuvanje ručka, peglanje, ma sve... Tako poslednijh godina gledam finala.
Rumpelstiltskin Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 baki, sestro, samo dve-tri santine, ni mikron vise ..
peralozac Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Piše lokalni novinar u pesničkom zanosu - Novak Djokovic, the man with no natural predator Aj pa srećno princezo naša. Odmorila si lepo, nije vruće, nema vetra, klicaće ti sa tribina i kad treba i kad ne treba. Samo batali kisele osmehe i mrmljanje u bradu i biće sve u redu.Eh, pre samo par godina 17. titula je bila kraj igrice, ali su u međuvremenu izdali tri dodatna nivoa jbg...
Jumanji Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Idemo macko! Jeste pritisak, ali mozes ti to, JEDNA pobeda do:Osmog AOSedamnaestog GSI od sutra No1!!Aaaaaa histerijaaaaaa ...Uf! Idemooo!(Vidi leba ti vise za taj beneficiran radni staz [emoji8])
duda Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 2 minutes ago, iDemo said: Ja 'umotavam' sveske sestricini... ahahaha ovo je novost , mislim u odnosu na peglanje, pranje prozora, neodložne poslove po gradu (moj slučaj slučaj )
iDemo Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 U dnevnoj sobi - znaci gledam prenos... Al' se malo i relaksiram...
Recommended Posts