February 1, 20205 yr Bravo Sofija!Nisam gledala, zelela sam Garbinje da osvoji, mnogo bi joj znacilo da se naopokon vrati, volim njen vrhunski tenis, ali bas mi je drago i sto je Sofka osvojila.Evo jedan vrlo simpatican prilig njoj u cast [emoji173]
February 1, 20205 yr 2 minutes ago, dùda said: Debela ? Ne vidi se na tv-u, 'malo jede a lepo se nosi' tako da stvarno ne mogu da kazem (na osnovu tog kratkog snimka).
February 2, 20205 yr Sada, pozitivna trema i zagrevanje, a kada krene krećem i ja: ribanje pločica, usisavanje, kuvanje ručka, peglanje, ma sve... Tako poslednijh godina gledam finala.
February 2, 20205 yr Piše lokalni novinar u pesničkom zanosu - Novak Djokovic, the man with no natural predator Aj pa srećno princezo naša. Odmorila si lepo, nije vruće, nema vetra, klicaće ti sa tribina i kad treba i kad ne treba. Samo batali kisele osmehe i mrmljanje u bradu i biće sve u redu.Eh, pre samo par godina 17. titula je bila kraj igrice, ali su u međuvremenu izdali tri dodatna nivoa jbg...
February 2, 20205 yr Idemo macko! Jeste pritisak, ali mozes ti to, JEDNA pobeda do:Osmog AOSedamnaestog GSI od sutra No1!!Aaaaaa histerijaaaaaa ...Uf! Idemooo!(Vidi leba ti vise za taj beneficiran radni staz [emoji8])
February 2, 20205 yr 2 minutes ago, iDemo said: Ja 'umotavam' sveske sestricini... ahahaha ovo je novost , mislim u odnosu na peglanje, pranje prozora, neodložne poslove po gradu (moj slučaj slučaj )