Mil@n Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 17 minutes ago, Max Morlock said: Izgleda zeleno. Igra kako izgleda Sent from my SM-N950F using no brains... Najbolji opis Jasno je da će ovo da dobije, ali ne vidim ga kao šampiona u ovoj odori.
Max Morlock Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Kao da gledam saudijskog bijatlonca Sent from my SM-N950F using no brains...
Ras Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Je l to isti čovek koji je jednom rukom otresao Nadala, a drugom španski dubl u istom danu? Nisam u prilici da gledam.
Arkadija Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 2 minutes ago, Ras said: Je l to isti čovek koji je jednom rukom otresao Nadala, a drugom španski dubl u istom danu? Nisam u prilici da gledam. Sad se plašim da se previše mentalno i fizički iscrpeo na ATP kupu, a da su ostali igrali sa pola snage, pa ako prođu super, ako ne prođu opet super. I sada igra protiv relativno ozbiljnog protivnika, dok je npr Federer, igrao protiv nekog poluamaterta.
Max Morlock Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Igra mu je kao moj TV.Uključim Maximum Power save (eco), slika suviše mračna (izgubi brejk) zatim dignem na medium power save (dobije svoj gem).. slika osrednje mračna, daj malo svetla, ide low power save (vrati brejk)...zadnji gem ili zadnji poeni u tajbrejku su - jebo power save, imam da platim struju [emoji869][emoji12]Sent from my SM-N950F using no brains...
Ras Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 8 minutes ago, Arkadija said: Sad se plašim da se previše mentalno i fizički iscrpeo na ATP kupu, a da su ostali igrali sa pola snage, pa ako prođu super, ako ne prođu opet super. I sada igra protiv relativno ozbiljnog protivnika, dok je npr Federer, igrao protiv nekog poluamaterta. Kod Federera je još uvek Grigor u žrebu i izgleda kao ozbiljna pretnja (vidi sliku).
Max Morlock Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Grigor ... (vidi sliku).18+ [emoji33]Sent from my SM-N950F using no brains...
Arkadija Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 15 minutes ago, Ras said: Kod Federera je još uvek Grigor u žrebu i izgleda kao ozbiljna pretnja (vidi sliku). Ahahah, videla sam, pitam se da je Rođa ostao njihov, da li bi smeli da pomisle da mu daju tako nešto. Ono izgleda kao modni zločin.
W.F.C. Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Nije losa trenerka, moze da bude za vecernji izlazak, svecana.
Ras Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Prestao sam da pratim rezultat na 2:2 u trećem setu, rekoh to je to! Kad ono? Shokovi.
Grandilof Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Sve to uobicajeno, Novak ima ovakvih vrljavih meceva uvek kad osvaja titule. Odmah break u cetvrtom i potvrda.
Jumanji Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 U jeee konacno ga slomio, salis se jel da?Malo pad koncentracije, doduse vise puta, malo slabije kretanje, tj rad nogu, ipak poslednji mec, cekalo se na njega, a ovaj Nemac upro, no nista sto Novak nije drzao pod kontrolom. I sve radi kako treba, osim sto je servis malko stucao kod tih padova. Novak 14 asa, Struf 13.
Arkadija Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 1 hour ago, Jumanji said: U jeee konacno ga slomio, salis se jel da? Malo pad koncentracije, doduse vise puta, malo slabije kretanje, tj rad nogu, ipak poslednji mec, cekalo se na njega, a ovaj Nemac upro, no nista sto Novak nije drzao pod kontrolom. I sve radi kako treba, osim sto je servis malko stucao kod tih padova. Novak 14 asa, Struf 13. Nisam gledala, na poslu sam bila. Samo sam konstatovala rezultat, za koji je morao da se potrudi vise od npr Fedetera.
Cash Posted January 20, 2020 Author Posted January 20, 2020 1 hour ago, Jumanji said: U jeee konacno ga slomio, salis se jel da? Malo pad koncentracije, doduse vise puta, malo slabije kretanje, tj rad nogu, ipak poslednji mec, cekalo se na njega, a ovaj Nemac upro, no nista sto Novak nije drzao pod kontrolom. I sve radi kako treba, osim sto je servis malko stucao kod tih padova. Novak 14 asa, Struf 13. Arkadija hoče i ubedljivu pobedu i lepotu. Nesto slično kao kolega Winnie na PL topiku
Recommended Posts