January 31, 20205 yr Just now, Tsai said: Vala neka, bolje da Tim osvoji nego da ova seljacina uopste dodje u tu priliku Nek ide kod Nadala, pa nek osvaja
January 31, 20205 yr Author 1 minute ago, nisam ja said: slaviće se u nachtwerku u nedelju. Nahtverk ne radi nedeljom
January 31, 20205 yr Za mene je Dominik lepši dečko, Saša mi se ič ne dopada, pravi je džiber i još nabeđen, verovatno o sebi misli da je mnogo jaka faca . Baš bih teško podnela da osvoji slem preko Novaka. Što za domija nije slučaj
January 31, 20205 yr Štaro pravilo univerzuma, kad se prosereš, natrti kokiškuSent from my MI 6 using Tapatalk
January 31, 20205 yr jel pitao "can I have a coke"? that could be misunderstood [emoji3]aha, doneli su muInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
January 31, 20205 yr Mnogo bre ubrzali ovi Mož ubrzavaju do sutra, u 5 setova, na AO, u finalu, u, daj bože, dvoranskim uslovima, samo u najvlažnijim snovima neko od ove dvojice lepotana ne diže tepsiju u nedelju Sent from my MI 6 using Tapatalk
January 31, 20205 yr Činjenica je da je Tim brz ko ptica trkačica i da će se Novak mnogo namučiti u finalu, ako ovaj prođe.