Cash Posted January 31, 2020 Author Posted January 31, 2020 6 minutes ago, Arkadija said: не, него је са оноликим кајлама господин , тј. џентлмен. Ona lepotica sto je prikazana pre jedno 2 minuta kad je izgubio 10 igru jel mu ono riba. Mozda bolje da sam pitao Jumanji
mlatko Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 U nedelju je bolji onaj koji "pali" na vreme. Ako Novak izadje, kako se i ocekuje, nabrijan onda je Zverev ocekivani "samoubica". Tim ce da izgubi set-dva i onda da preokrene sto Nole voli jako malo. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Rumpelstiltskin Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 Ja ne navijam za lepseg [emoji58] vec za Novaku lakseg rivala. To kad ne igra Noki onda cemo da biramo mistera [emoji849] Inace naravno da je Sasa bolji frajer, samo jos nikako da provalim ko je bolji za onog naseg u nedelju, bas bzvz PF.Pališ se na ove devedesete agrikola face ? EeeeSent from my MI 6 using Tapatalk
MiddleClass Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 (edited) Sumnjam da su navijaci Federera gori od Djokoljubitelja. Prodje Nadal - najtezi protivnik za Novaka, nismo imali srece da nam dodji raspali Tim Prodje Tim - dosta je zajebaniji on za Novaka, zna Djokovic za Nadalom Prodje Zverev - eh da je Tim prosao, Zverev je predvodnik mladih snaga i neko ko ce dominirati narednu deceniju Ipak prosao Tim - najgori moguci protivnik za Novaka, kako mu nije ona vuna od Zvereva dosla... Povraca mi se od ovoga topika! Edited January 31, 2020 by MiddleClass
Mil@n Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 U nedelju ćete videti šta znači dan odmora više.Jedino što je bitno trenutno u ovom meču je da ode u pet setova, ondak možemo otvarati šampanj'. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
Jumanji Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 3 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Pališ se na ove devedesete agrikola face ? Eeee Sent from my MI 6 using Tapatalk Samo se Novaka plasim 😞
Rumpelstiltskin Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 Sumnjam da su navijaci Federera gori od Djokoljubitelja. Prodje Nadal - najtezi protivnik za Novaka, nismo imali srece da nam dodji raspali Tim Prodje Tim - dosta je zajebaniji on za Novaka, zna Djokovic za Nadalom Prodje Zverev - eh da je Tim prosao, Zverev je pretvodnik mladih snaga i neko ko ce dominirati narednu deceniju Ipak prosao Tim - najgori moguci protivnik za Novaka, kako mu nije ona vuna od Zvereva dosla... Povraca mi se od ovoga topika! I halidu muslimoviću, istoSent from my MI 6 using Tapatalk
Rumpelstiltskin Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 Samo se Novaka plasim [emoji20]Što b ?Sent from my MI 6 using Tapatalk
Ras Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 1 minute ago, renne said: kravata Da vidimo na koji će način Zverev prokockati čelendž.
Cash Posted January 31, 2020 Author Posted January 31, 2020 3 minutes ago, Mil@n said: U nedelju ćete videti šta znači dan odmora više. Jedino što je bitno trenutno u ovom meču je da ode u pet setova, ondak možemo otvarati šampanj'. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk Nema nista od 5 setova,raspada se Zverev
Tsai Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 Vala neka, bolje da Tim osvoji nego da ova seljacina uopste dodje u tu priliku
Recommended Posts