mlatko Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 Tim bolje, nek se mlate zverski do sutra. Zasto govorite u mnozini kad se samo Vuna zalio? Tim se smejo sve vreme imas pravo, Tim je ona prelazna generacija i koliko se secam stran je ovim sitnim "mahinacijama" koje razni Zverevi, Medvedevi, Tsitsipasi izmisljaju da iskoriste to malo autoriteta sto (misle da) su stekli.
Rumpelstiltskin Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 Nema Zverko karizmu, iako bi bio lakši protivnik u finalu, koj ga prca .. apljaSent from my MI 6 using Tapatalk
mlatko Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 Tim poklonio borbeni gejm a posebno zadnji poen bez polemike iako je imao pravo da se svadja zbog greske linijskog a mislim i glavnog sudije. Sad je poklonio i svoj gejm i izgubio brejk prednosti. Mislim da mu fali malo te drskosti da se probije i poleti, jer ne moze ni on uvek igrati svoj atomski tenis.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
levi Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 Zverev ima harizmu istočnoevropskog đilkoša iz 1986-e, sa ovim lancima preko sportske maice
Rumpelstiltskin Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 Čovek mož da izađe iz Rusiju, al Rusija iz čoveka, cSent from my MI 6 using Tapatalk
Rumpelstiltskin Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 Opalac, pade srednjakSent from my MI 6 using Tapatalk
Cash Posted January 31, 2020 Author Posted January 31, 2020 E moje gospodje razočaran sam. Ja mislio da navijate za manekena Zvereva a vi sve troje za Dominu
mlatko Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 сука блять nema vise challenga i trazi da glavni sudija napravi overrule pa da challenguje Thiem [emoji38]Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Arkadija Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 1 minute ago, Tsai said: Kakva je seljacina ovaj Zverev не, него је са оноликим кајлама господин , тј. џентлмен.
Jumanji Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 Ja ne navijam za lepseg [emoji58] vec za Novaku lakseg rivala. To kad ne igra Noki onda cemo da biramo mistera [emoji849] Inace naravno da je Sasa bolji frajer, samo jos nikako da provalim ko je bolji za onog naseg u nedelju, bas bzvz PF.
Ros Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 obojica se kanda vise boje da izgube sad kad imaju veliku sansu da udje u finale slema. sto me cudi za tima jer je vec bio u finalu
Ras Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 Novak respektuje Tima malo više no što to želim da čujem, što i rezultati u međusobnim mečevima govore. Ukoliko se uzme i Novakova urođena darežljivost (Endi, Sten...), eto prilike Timu da uzme GS, kakva mu se verovatno neće skoro ukazati.
Recommended Posts