January 31, 20205 yr 9 minutes ago, Jumanji said: Off: kako volim taj film a Timotije je slatkis mali, armosfera, ona vila, ćaćin monolog...divan, jest gej, ali divan film +1 (i ja navijam za timotija:) 9 minutes ago, Ras said: Ima i drugih filmova čija se radnja odvija u osamdesetim, što potenciraš baš ovaj? istina ali njih trojica (tim+zverev+cici) se savrseno uklapaju atmosferu bas tog filma. ko sad da su krocili iz istog <3 a zvereva devojka je k'o cecino mladunce Edited January 31, 20205 yr by roksi
January 31, 20205 yr koji smokljani, nije ni cudo da nista ne osvajaju kad skrecu paznju (i protivnika) na sebe ovakvim glupostimaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
January 31, 20205 yr Da li je moguće da je od onoliko reflektora koj sijaju sve u šesnaest, uočio da jedna sijalica ne radi?
January 31, 20205 yr Foliranti. Kome li se žale govno svoje kad im zasmrdi .. pussiesSent from my MI 6 using Tapatalk
January 31, 20205 yr Eeee, Vunice, Vunice, ućeb'o si se skroz. Renne Edited January 31, 20205 yr by Arkadija