Rumpelstiltskin Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 Xaxa, proslavio pobedu s prs u krug ko Fed na RG onomad kad mu prekinu onu ludu seriju 2011.Carma is a bitchIdemoooooooooSent from my MI 6 using Tapatalk
Arkadija Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 Just now, renne said: Koliko on mrzi kljakavog, neverovatno Umesto da on ima 40 gs titula, zbog tamo nekog divljaka iz srbistana ima duplo manje.
Mil@n Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 Rodžerova faca, ovo je neprocenjivo. [emoji3]Da, uživam više u njegovoj patnji nego u pobedi. Highlight meča je kako je Novak uspeo da preokrene prvi set. Nema šanse da Fed nije pomislio ako sam ovakav start prosuo, nemam šta da tražim, i da je tu bio slomljen.Ne želim Tima u finalu, mislim da je malo igrača gori meč ap za Noleta od njega sada, ako ima takvog, uopšte. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
1n54jd3r Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 1 minute ago, Arkadija said: Rodžerova faca, ovo je neprocenjivo. A i Noletova faca, koliko se lozi, kao da je dobio Rodju u prime time-u...mrze se oni podjednako...i postuju takodje
Time Crisis Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 Dobar Novak, sve i da je dobio Federer prvi set, dobio bi ovo Novak u 4 seta, ništa posebno Rodžer posle tih prvih 4-5 gemova.
Nesh Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 3 minutes ago, Arkadija said: Rodžerova faca, ovo je neprocenjivo. 2 minutes ago, renne said: Koliko on mrzi kljakavog, neverovatno Izgleda kao da bi radije izgubio tri meca od Nadala nego jedan od Djoleta. Bravo, Djole!
renne Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 Xaxa, proslavio pobedu s prs u krug ko Fed na RG onomad kad mu prekinu onu ludu seriju 2011.Carma is a bitchIdemoooooooooSent from my MI 6 using TapatalkTo. Neka mu je zavrzeo prst
1n54jd3r Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 Just now, Tsai said: Sta je radujete sve je ovo normalno normalno naravno, ali nemam neki osecaj srece kao da se desilo nesto vrlo bitno...u ovom delu karijere, adrenalin pumpaju pobede nad Nadalom, osvajanje GS i prvo mesto na atp listi...thats all
Recommended Posts