January 30, 20205 yr Tako to je taj pasing 😎 Kazu Englezi...vauuuu 😎 Edited January 30, 20205 yr by Jumanji
January 30, 20205 yr on ako podsvesno ne želi da ga nabije na kolac, onda sa njim nije sve u redu [emoji3] Rodja bi njega zadavio, ne može očima da vidi. Zato nikad nije ni mogao da se fokusira i da igra nabolji tenis protiv Nola, jer ga ne podnosi
January 30, 20205 yr možda bi i ja mogla da gledam krajičkom oka ili da ne gledam, da ne baksuziram, šta plenum kaže ?
January 30, 20205 yr jezivo kako se zeleni kreće. a i kontrolu koju ima kad stigne na te skraćene. bio poen meča na kraju prvog seta kad je stigo onu da odigra onako.
January 30, 20205 yr 1 minute ago, dùda said: možda bi i ja mogla da gledam krajičkom oka ili da ne gledam, da ne baksuziram, šta plenum kaže ? ma štaš gledat. dosadno.
January 30, 20205 yr možda bi i ja mogla da gledam krajičkom oka [emoji3] ili da ne gledam, da ne baksuziram, šta plenum kaže ?Ma gledaj, ako ovo Federer okrene ovako kljakav, priznaću mu goata odmah. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
January 30, 20205 yr 3 minutes ago, dùda said: možda bi i ja mogla da gledam krajičkom oka ili da ne gledam, da ne baksuziram, šta plenum kaže ? Gledaj bre
January 30, 20205 yr Fun fact:. Pre ovog poslednjeg, Nolo je dobio šest setova za redom sa po 7:6 vs Fed. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk