January 30, 20205 yr Zar ti ne reče da ne gledašNa poslu sam, pa sam skupio hrabrosti, a i ne spavam ništa tri dana, šta bolje da te drži budnim nego ovaj adrenalin i trema u stomaku. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
January 30, 20205 yr Delimicno usao u mec o vec druga prica.Naravno zna se ko je gospodar tajbrejkova.
January 30, 20205 yr pa ovo je ispalo mnogo bolje nego što je izgledalo. deda je samo stao u jednom momentu. novak prestao da greši. dedakin nema više servis, a u razmenama je ćao.
January 30, 20205 yr 1 minute ago, Mil@n said: Pa u stvari je logična. Sa svakim minutom više na terenu, Federeru su šanse osetno manje. Sasvim sam drugo hteo da kažem: Novak je prosto igrač u boljoj formi i nema nikakvog razloga da pravi dramu. Kako je odigrao od 2. do 6-7 gema za anale je.
January 30, 20205 yr otišo da promeni protoplazmu. ma samo će poslati mirku da kaže da mu se ne igra više i da žuri na sladoled. Edited January 30, 20205 yr by nisam ja
January 30, 20205 yr One tri vezane brejk lopte koje je spasao na 4:1 su odlucile da ne gledamo dramu, nadam se
January 30, 20205 yr За нас напаћене који смо на послу http://livetv.sx/rs/eventinfo/902079_roger_federer_novak_djokovic/#webplayer_alieztv|116237|902079|1345894|226|4|rs
January 30, 20205 yr Federer je vec u prvom gejmu pokazao velike probleme u kretanju i desna noga mu nije usla u mec. videcemo drugi dali se malo "raskravila". Nole nije hteo da ponizi protivnika koji je hrabro izasao na megdan najljucem konkurentu, takvi su. Respektuje ga do tolike mere da podsvesno navija da protivnik igra bolje. Federer isto, samo obrnuto... Majstori i legende, imamo cast sto ih gledamo jos uvek Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk