Heaviside Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 E da, zašto @harper vrlo retko piše na tenisu? Jedno vreme je briljirao na ovom delu foruma.
Mil@n Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 Just now, Heaviside said: E da, zašto @harper vrlo retko piše na tenisu? Jedno vreme je briljirao na ovom delu foruma. Zato što je smarač Troši se negde drugde, i na nas ne obraća pažnju... Sa jedne strane, voleo bih da odigraju i da ga Novak umlati, ali sa druge strane, voleo bih da Novak osvoji, a to mislim da će lakše da bude ako ne odigraju (mnogo lakše), pa mi je u suštini svejedno.. Možda preferiram da ne odigraju jer sam siguran da bi Novak u tom slučaju pokidao finale najlaganije, ko god da prođe, a imam žestok osećaj da će se drugo polufinale igrati barem 4 sata i da će se baš muški pokrljati.
Heaviside Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 Ja imam sebičan pristup. Želim obojicu u top izdanju i još jedan epski duel u 5 setova u kome Novak na kraju pobeđuje.
Jumanji Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 Vata te nervoza polako [emoji3]Kako ne bi, kada svi oko mene kukaju -.- Nece biti 5 setova, niti Novaku treba tako tezak mec sada.
Cash Posted January 29, 2020 Author Posted January 29, 2020 Ma bice 3:1 i to bas rutinski. A mozda i 3:0
Tsai Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 Najdobro bi bilo da deda ni ne izidje na poljanče
1n54jd3r Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 Neka izadje pa neka preda nakon sto izgubi prvi set...ljudi su platili ulaznice, valja ih malo zabaviti
harper lee Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 1 hour ago, Heaviside said: E da, zašto @harper vrlo retko piše na tenisu? Jedno vreme je briljirao na ovom delu foruma. Slabo gledam tenis poslednjih par godina pa slabo i pisem. Ova trojica nikako da odu.
Ros Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 7 hours ago, harper said: Slabo gledam tenis poslednjih par godina pa slabo i pisem. Ova trojica nikako da odu. qras svircu realno
James Marshall Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 Nije mi mrsko bilo koja da prođe ovdje, jedino me Kvitova iznervirala, jer iskreno navijam za nju, a nudila joj se Barti na tacni.
simetrije Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 Danas je baš vruće u Melburnu (trenutno je čak 39 stepeni), ali je olakotna okolnost makar to što je vlažnost vazduha ispod 10%, može normalno da se diše. Sa druge strane, Vilander jutros reče da su u prvom polufinalnom meču kod žena loptice odskakale kao lude, što bi, kao što znamo, moglo pogodavti Rođi. Ako je verovati meteorolozima, sutra će biti još toplije, pa je bolje igrati polufinale u četvrtak nego u petak Za nedelju je, pak, najavljeno idealno vreme, sa maksimalnom temperaturom do 23 stepena. Nolo samo da se doguzelja do finala - 20 i nešto stepeni, u Rod Laver Areni, zvuči kao odličan scenario.
Recommended Posts