January 29, 20205 yr 2 minutes ago, Milošica said: Za koga navijati... Idealan scenario, 5 teskih setova i Thiemova pobeda
January 29, 20205 yr Just now, Arkadija said: Šta je ovim momcima, te svi moraju biti šatirani? Chick magnet.
January 29, 20205 yr Gledajući Tima kako igra, a to je snažno i ravno sa osnovne, siguran sam da je Nadal bolji meč ap. Takođe, ako budem morao da ga gledam u eventualnom finalu ovako našatiranog, roknuću se.
January 29, 20205 yr Aman, svi za šatiranog, zbog prvog mesta. Ionako ce se izmuciti ovde pa ce ga Vuna pocistiti u SF
January 29, 20205 yr 1 minute ago, Tsai said: Aman, svi za šatiranog, zbog prvog mesta. Ionako ce se izmuciti ovde pa ce ga Vuna pocistiti u SF Samo je pitanje vremena kada će ga Novak stići, trenutno je poenta da osvoji AO, a mislim da će lakše preko Nadala.
January 29, 20205 yr 1 minute ago, Mil@n said: Samo je pitanje vremena kada će ga Novak stići, trenutno je poenta da osvoji AO, a mislim da će lakše preko Nadala. Ako Nadal sada ispadne, a Novak izgubi u finalu od Tima, da li uopšte Novak može da se nada prvom mestu ovog proleća?
January 29, 20205 yr 2 minutes ago, Tsai said: davajte strim priti pls http://www.dubsstreamz.com/tgn.php