January 28, 20205 yr 6:1 ovo ne bi prodao ni Penis Sandgren... Edited January 28, 20205 yr by Max Morlock
January 28, 20205 yr odlična priprema za olderera, sve što je montenigers igrao danas olderer će igrati 20% bolje u petak + raznovrsnije u napadu i bolje na mreži...
January 28, 20205 yr Author A sad protiv Dede. Renne,Arkadija,Tsai, Max jel vas več vata nervoza .Za Dudu sam siguran da nece smeti gledati meč
January 28, 20205 yr Lošmi igrao jedan od najboljih turnira karijere, nije pretrpeo brejk do četvrtfinala i onda 0:3 protiv Nola. Deluje da je Nolo (ponov0) dobro natempirao formu u Australiji. Neka ovo tvrdnju slobodno elaborira u naredna 2 meča
January 28, 20205 yr 2 minutes ago, Cash said: A sad protiv Dede. Renne,Arkadija,Tsai, Max jel vas več vata nervoza .Za Dudu sam siguran da nece smeti gledati meč Ziv nisam do cetvrtka, mada videcemo dal je deda ful spreman
January 28, 20205 yr 3 minutes ago, Cash said: A sad protiv Dede. Renne,Arkadija,Tsai, Max jel vas več vata nervoza .Za Dudu sam siguran da nece smeti gledati meč ja uplaćujem na dedu, sigurno će i @Nesh
January 28, 20205 yr Najviše me nervira to što sam na poslu i ne mogu da ljudski pratim, a i što Rene gleda 3 minuta ispred i onda moram da čitam i forum paralelno dok gledm šta je već bilo.