January 28, 20205 yr Author 5 minutes ago, Ras said: Da ne gledam mislio bih da je neka drama PPP prenos je ko radio prenos. Uvek je drama
January 28, 20205 yr Tolika prica da je Milos ne znam sta promenio u svojoj igri. Mora da ne vidim dobro, ali covek je ranije u razmenama bio koliko toliko pristojan, koliko je moguce, sada je bas truba. Ajde macko jos [emoji3516]
January 28, 20205 yr 1 minute ago, Jumanji said: Tolika prica da je Milos ne znam sta promenio u svojoj igri. Mora da ne vidim dobro, ali covek je ranije u razmenama bio koliko toliko pristojan, koliko je moguce, sada je bas truba. Ajde macko jos na nekom forumu sam pročitala ovo Toliko se pričalo o nekakvim promenama kod Miloša a jedino što primećujem su loknice. ed. a ja moram da dodam da su loknice mnogo bolje od onog čuda što je ranije nosio na glavi Edited January 28, 20205 yr by dùda
January 28, 20205 yr 1 minute ago, Tsai said: Kad se igra protiv starca, cetvrtak ili petak ? Četvrtak
January 28, 20205 yr Miloš nije igrač za finese i duže razmene. Ovo malo što sam danas pogledala , odmah se vidi da kad god istrči na mrežu da ne zna šta će tamo , a pasingšotovi samo zvižde oko njega.
January 28, 20205 yr Just now, Tsai said: Vrh, nema djed vremena da se regenerise toliko ne znamo mi šta nekromanseri mogu da urade za tako kratko vreme.
January 28, 20205 yr na nekom forumu sam pročitala ovo [emoji3] Toliko se pričalo o nekakvim promenama kod Miloša a jedino što primećujem su loknice. ed. a ja moram da dodam da su loknice mnogo bolje od onog čuda što je ranije nosio na glavi Haha mislila sam da bih ima oduvek ili bese bio zalizan [emoji3]
January 28, 20205 yr 1 minute ago, Arkadija said: ne znamo mi šta nekromanseri mogu da urade za tako kratko vreme. A bukvalno dok sam kucao razmisljam o heroes 3 i madjijama